El Moodle de l’escola Sagrada Família és simplement de caràcter educatiu. En cap moment serà una plataforma per fer xats o intercanviar discussions entre els alumnes, a no ser que es tracti un tema o debat plantejat pels mestres de l’escola. En el moment que es pugui detectar un mal ús, el centre es reserva el dret de treure els comentaris que estiguin fora de lloc.

1.- Accés al Moodle:

Tothom pot accedir per visitar el Moodle i accedir a les notícies penjades a la primera plana del centre. Com s’ha de fer? Les famílies que vulguin visitar el Moodle ho poden fer com a convidats, i han de clicar el botó con diu “INICIA SESSIÓ COM A VISITANT”. Per una altra banda, tots els alumnes disposaran del seu nom d’usuari i la seva contrasenya per poder entrar i treballar a les activitats proposades pels mestres.


2.- Bon ús:

Tots els alumnes han d’agafar el compromís per fer un bon ús de la plataforma. Han de tenir en compte que no és una xarxa social, sinó un espai per treballar igual que si fos l’escola, així que han de tenir la mateixa responsabilitat igual que si treballessin a l’aula.

3.- Imatges:

En la plataforma els alumnes no podran penjar imatges, ja que aquest dret només el tindran els mestres del centre. A la fotografia de perfil, no és obligatori que els alumnes pengin una fotografia d’ells

4.-Protecció de dades:

La informació o imatge que es publiquin, només poden ser vistes pels usuaris registrats, així que en cap moment hi ha perill que ningú pugui accedir a la informació personal dels alumnes. A més a més, per fer ús de la plataforma no s’ha d’omplir tots els camps esmentats. En el cas de tenir dubtes, es pot dirigir al mestre o al gestor de Moodle i se’ls explicarà i demostrarà que no hi ha cap risc.

5.- Responsabilitat:

Tot i ser una plataforma que es potencia des del centre, es demana l’ajuda i col·laboració de les famílies, sabent què fan els nens a l’ordinador i quins documents es poden descarregar des del Moodle per fer les feines. Tot el que estigui fora de la plataforma, el centre no es farà responsable.



Last modified: Monday, 14 November 2016, 12:55 PM