SZYMON OPALINSKI I BIBIANA GISPERT, SELECCIONATS EN EL CONCURS INTERESCOLAR D'ANGLÈS DE CATALUNYA THE FONIX

SZYMON OPALINSKI I BIBIANA GISPERT, SELECCIONATS EN EL CONCURS INTERESCOLAR D'ANGLÈS DE CATALUNYA THE FONIX

per Administrador/a a8058969 -
Nombre de respostes: 0

THE FONIX

El passat 12 de febrer, Szymon Opalinski, de 3r. A, i Bibiana Gispert Codina, de 4t. A, van ser seleccionats (en fase local) per participar en el vuitè concurs interescolar d'anglès de Catalunya, The Fonix. La coordinació de la participació ha anat a càrrec del departament d'anglès del nostre institut (des d'aquí us donem les gràcies!)

El concurs està organitzat per International House, per la Fundació Catalana de l'Esplai i per la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, com a activitat organitzada en el marc d'iniciatives socials d'accions d'entorn i d'activitats vers l'excel·lència i en el del Pla d'impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.

El següent pas amb què es trobaran el Szymon i la Bibiana és la fase territorial, que tindrà lloc aquest proper dissabte dia 28 de febrer, a les 12 del migdia, a Barcelona, a la seu de la INEFC (Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya).

INEFC

 

QUI SÓN "THE FONIX"?

Sabies que THE FONIX són fills de la graella de fonemes de la llengua anglesa?
Dóna-li un cop d'ull al quadre de la pàgina web (hi accediràs clicant sobre la imatge inicial) i en veuràs la semblança.

Són personatges de ficció. Una mica marcians. Són sonors, bellugadissos, actius, intrèpids, i s'entenen molt bé amb els joves. De fet per això es diuen THE FONIX que ve d'escriure la paraula PHONICS en llenguatge SMS.

Esperem que us agradin!

 

Moltes felicitats, Szymon i Bibiana!!!

I moltíssima sort de part de tot l'institut!

good-luck-colorful-glitter-scrap-for-ork

254 paraules