SORTIDA AL KARTÒDROM DE CATALUNYA

SORTIDA AL KARTÒDROM DE CATALUNYA

per Administrador/a a8058969 -
Nombre de respostes: 0

KARTÒDROM

Avui dimecres dia 17 de desembre, l'alumnat de quart de l'ESO de l'institut El Vern realitzarà l'activitat de mobilitat al Kartòdrom de Catalunya, situat a Lliçà de Vall.

Des d'aquí, el nostre institut vol agrair a l'empresa la seva implicació econòmica i humana i a la Policia local de Lliçà de Vall, la seva col·laboració.

Moltes gràcies!

CARNET JOVE

KARTÒDROM CATALUNYA

Kartòdrom de Catalunya

 

A només 15 minuts de Barcelona, i a 5 minuts del Circuit de Catalunya de F1,  al Kartòdrom Catalunya trobareu una de les pistes més equipades i modernes de la península, amb uns 45.000 metres quadrats d'instal.lacions, la pista es desenvolupa en un traçat amb múltiples possibilitats de disseny (24 en total), on podreu trobar corbes molt tècniques així com altres de traçat més obert i ràpid, rectes que poden anar des dels 140 als 230 metres on es poden assolir velocitats punta que s'acosten als 165 Km./hora amb un kart de competició.

 

El traçat inicial dissenyat al 1989, es va modificar el gener de 2000 amb un nou asfaltat i noves modificacions sobre el traçat existent, afegint enllaços entre trams i adaptant-se tot el conjunt a la conducció i exigències del karting actual. Les tribunes, situades sobre els boxes de competició, permeten a l'espectador seguir les evolucions dels pilots a pista i, al mateix temps, viure de prop el treball que es realitza a la zona de "pit lane".

230 paraules