Més premis en recerca i emprenedoria

Més premis en recerca i emprenedoria

de Administrador/a a8058969 -
Número de respuestas: 0

ELS ALUMNES DEL NOSTRE INSTITUT ACONSEGUEIXEN MÉS PREMIS EN RECERCA I EMPRENEDORIA.

FELICITATS A TOTS PER L'ESFORÇ!

Aina Martorell López i Arnau Àlvarez Pascual . Treball : Competència ecològica, parcs o gossos. Fitotoxicitat per urea.
 
Premis: 
Primer premi de la trobada Internacional de Jóvenes en Ciència Tecnología e Innovación celebrat aquest setembre a Tandil- Buenos Aires- Argentina
Premi Especial Ecología en el XXens premis "San Viator" de Investigación en Cièncias y Humanidades amb una dotació de 600 €.
 
Nous certamens als que han estat convidats:
Ciència en Acción. Barcelona. Cosmo Caixa. Octubre 3,4 i 5  2014 (aquest cap de setmana)
Expociencia de Milset. Fortaleza. Brasil 2015.
 
Laura Navarrete Clos i Diana Celine Pérez Rojas. Treball: Estudi de la teoria de l'ordre de naixement i anàlisi de la personalitat del fill /a primogènit/a.
 
Premis:
Premi Mención de Honor en el XXens premis "San Viator" de Investigación en Cièncias y Humanidades, amb una dotació de 100 €.
 
 
Altres treballs escollits per exposar a Ciència en Accíón, certament 2014  DIES 3,4 i 5 D'OCTUBRE (Aquest cap de setmnana). Cosmo-Caixa. Barcelona 
 
“COMBUSTIÓ DE DIFERENTS SUBSTANCIES A LES ESPELMES”  de Meritxell Martínez i Cèlia Rodriguez .
 
"EL DALTONISME A  LLIÇÀ DE VALL (BARCELONA): ESTUDI DE UNA POBLACIÓ I DISENY D'UN PRODUCTE QUE IMPLIQUI UNA MILLORA SOCIAL PER PERSONES DALTÓNIQUES” - Aridnna Bautista Gea i Natalia Redrejo Pérez.
 
"PRESSIÓ ARTERIAL I SALUT: ESTUDI DE L' ESTAT CARDÍAC DE LES PERSONES EN RELACIÓ AMB LA SEVA PRESSIÓ ARTERIAL”- Estel Palau
 
Desitgem que els nostres alumnes continuïn amb  les ganes de somiar projectes, la voluntat per implementar-los i la força per vèncer obstacles!

images?q=tbn:ANd9GcQbgLie913H1wb2jHkQhQl

260 palabras