ISSIAGA SAKERA PARTICIPA EN UN VOLUM DE POESIA EN ACCIÓ

ISSIAGA SAKERA PARTICIPA EN UN VOLUM DE POESIA EN ACCIÓ

per Administrador/a a8058969 -
Nombre de respostes: 0

POESIA EN ACCIÓ

Un poema escrit per Issiaga Sakera, alumne de tercer de l'ESO del nostre institut, apareixerà en un volum de poesia que es presentarà el proper dissabte dia 15 de juny, al Pati Manning de Barcelona (carrer de Montalegre, número 7), en el marc de la XXa. MARATÓ SOLIDÀRIA de Poesia en Acció, des de les 10.30 hores a les 20.30 hores.

Hi haurà un Recital poètic musical dels guardonats amb el XX Premi de Poesia en Acció i dels diferents poetes que han ofert la seva poesia per a l'edició de l'antologia Poesia solidària. Els beneficis de l'acte es destinaran a ajudar a una família a l'Índia per a la construcció d'una casa a Anantapur a través de la fundació Vicenc Ferrer. (www.fundacionvicenteferrer.org).

Hi haurà contacontes, monòlegs teatrals, música en viu, juntament  la participació de cantautors i de danses del món.

Podreu també gaudir d'un dinar intercultural per 8 € els adults i 5 € els menors, així com dels tallers per a l'alumnat, de haikus, de reciclatge, així com de poesia visual sobre valors humans.

L'entrada és de franc i sou convidats i convidades a celebrar amb nosaltres aquesta jornada de la poesia i de la solidaritat.

Us hi esperem!

201 paraules