EL VOL CAPTIU T'ESPERA!!!

EL VOL CAPTIU T'ESPERA!!!

von Administrador/a a8058969 -
Anzahl Antworten: 0

GLOBUS

Vol captiu amb globus aerostàtic a la celebració del Xè. aniversari de l'institut

Funcionament de l'activitat
El globus aerostàtic se situarà a l'esplanada del costat de l'institut (darrera el pavelló municipal de Lliçà).
L'activitat es durà a terme de 18h a 19:30h. El globus es començarà a inflar uns vint minuts abans de les 18h. 

El globus s'enlairarà uns 20 metres i permet que hi puguin pujar 4 persones cada vegada. La durada de cada enlairament se situa al voltant dels 4 minuts. En cas que la previsió meteorològica sigui adversa, l'activitat quedarà anul·lada.

Els dos primers enlairaments, considerats els inaugurals, estan reservats per a representants de la direcció del centre, de l'alumnat, de les famílies i de l'Ajuntament de Lliçà de Vall. Els alumnes escollits per al vol inaugural són el més jove i el més gran dels matriculats el curs 2015-16.

Inscripcions
Prèviament a l'enlairament, es faran les inscripcions per poder-hi pujar. Aquestes començaran a les 17h. en punt i finalitzaran quan s'acabin les places disponibles. Les places s'assignaran per ordre d'arribada i, per tant, és previsible que s'hagi de fer cua. En total hi ha 90 places. 
No es poden fer reserves de places ni per correu ni telefònicament. S'han de fer presencialment a partir de les 17 h. del dia 30 d'abril al punt habilitat que hi haurà a la mateixa esplanada. Cada persona només pot reservar plaça per a dues persones com a màxim. Els menors de 12 anys han de pujar acompanyats d'un adult responsable.

L'alçada mínima per pujar al globus és de 115 cm. (els nens i nenes han de poder treure el cap per la cistella i no se'ls pot agafar a coll).

Esperem que gaudiu de l'activitat!

285 Wörter