Google Analitics

Hola, m'agradaria que m'ajudessiu a "lligar" el google analitics amb la meva pàgina web, feta a Àgora, perquè nosé fer-ho. Ja tinc un compte al google i un identificador que em diu que l'haig d'incorporar dins de HEAD per tal de poder fer el seguiment. He enviat un email al SAU demanant ajuda i m'han dit "Per tal de poder introduir aquest codi a la portada de la intranet hauria de fer-ho mitjançant un bloc HTML. Per tal d'incorporar-lo hauria d'entrar amb l'usuari admin a la intranet i anar a Administració | Sistema | Blocs | Crea un nou bloc i triar el que s'anomena Gestió de blocs/HTML. Per tal d'introduir-lo abans d'enganxar
el codi ha de fer clic a la icona <> "Veure HTML".

Faig tot el procés, però al final quan ja he creat el bloc no hi ha la opció de "veure HTML" i nosé què fer.

Em podeu ajudar? Moltes gràcies.
Hola,

Hem creat un bloc de tipus HTML i hi hem afegit el contingut que vàreu remetre al SAU. Aquest bloc apareix sense títol a la part inferior de la columna esquerra i no l'heu d'esborrar ni editar. Pots confirmar-nos que l'Analytics està recollint dades de navegació?


Salutacions,

Toni
Moltíssimes gràcies, crec que ja funciona, tot i que em diu que només hi ha hagut una visita... Estaré pendent que aquests dies vagi pujant.
Moltes gràcies de nou.
Sonia