Migració 1.x (phobos) a 2.x (agora)  Final

  • Bon dia,

    A l'EOI de Viladecans tenim una intranet 1.x amb un Moodle 1.8 instal·lat sobre el mòdul iw_moodle. A la vegada tenim un espai a Àgora només amb Moodle (ara mateix ens serveix per a que els profes amb dubtes facin proves amb els seus cursos de Moodle abans de inscriure-hi usuaris i fer-los servir a l'aula).

    El meu dubte és què cal fer per poder migrar la intranet actual a Àgora tenint en compte que a Agora ja hi ha un moodle i que la intranet també té un Moodle (v. 1.8) instal·lat.

    No tenim pressa i de fet és una feina que em plantejo per al mes de juliol, ara mateix estem fent servir al 100% els Moodle de phobos.

    Algú em pot aconsellar?

    Gràcies.

    Rodrigo
  • Hola Rodrigo,

    En aquests moments no es poden migrar dades des d'intranets de fora d'Àgora cap a les d'Àgora, tot i que estem preparant una eina per fer-ho possible. D'altra banda, t'avanço que per poder fer aquesta migració, abans hauràs de fer la migració de la intranet 1 a la 2. El que ja pots fer és demanar una intranet a Àgora pel centre.



    Salutacions,

    Toni
  • Hola Toni,

    Llavors el teu consell és que demanem una intranet a Àgora i anem passant tota la informació a la nova intranet? Hi haurà un procediment relativament ràpid? Ara mateix la nostra intranet del centre és una 0.7.x

    On puc demanar una intranet a Àgora pel centre?

    Moltes gràcies.

    Rodrigo
  • Hola Rodrigo,

    Jo sempre recomano tenir la intranet i el Moodle a Àgora a no ser que hi hagi alguna raó per no fer-ho. De tota manera, si preferiu mantenir la situació actual, no hi ha cap problema.

    Les migracions dels cursos del Moodle es poden fer utilitzant l'eina d'exportació i importació del propi Moodle. Les de les intranets encara no es poden fer. En el cas de les intranets, primer s'haurà de tenir una intranet 2.x (basada en el Zikula). Per tant, en el vostre cas, primer haureu d'actualitzar la intranet i després fer el traspàs de dades a la intranet d'Àgora. Insisteixo que les migracions de les intranets encara no es poden fer.

    Per cert, si el mòdul iw_moodle us funciona a la intranet basada en el PostNuke és de casualitat. No hem buscat la compatibilitat i ni tan sols hem intentat que hi funcioni. És bastant probable que les versions futures no funcionin amb el PostNuke.



    Salutacions,

    Toni

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right