Creació pàgina "localització de centre"  Final

  • Estic fent servir els materials d134 (Modul 6, pràctica 5) on s'explica la creació de la pàgina Localització de centre.
    No apareix l'opció Mapa del Google en el desplegable que apareix al fer clic en afegeix contingut nou aquí
    He entrat amb drets d'administrador, no l'admin de centre (intranet de l'àgora)



    Editat per: msanto28, 17/Maig/2009 - 16:41
  • Hola,
    -Bé, si vas a l'Administració de Content-Configuració-Dependències dels mòduls, veuràs que hi ha el connector 'Mapa del Google' per al mòdul content que sí que està instal·lat però no està actiu (està en vermell). Per això no et surt l'opció al desplegable.

    -També veuràs que des de la configuració no es pot activar aquest connector manualment.

    -El canvi respecte les instruccions del curs d134 (degut al canvi de versió de content) és que primer has d'informar de la clau api del googlemaps (tal com et està documentat al curs (Admin_de_content - configuració - paràmetres) però el canvi és que s'ha de fer abans).

    -Veuràs que només que informis d'una clau api (encara que sigui inventada) el connector ja queda activat i, per tant, ja et surt al desplegable.

    Nota: potser es pot esmenar el wiki del curs d134?

    Atentament,
    Joan
  • Hola Joan,

    Sí, hem de fer una revisió d'aquesta pràctica. De fet, de cara al curs vinent farem una revisió de tots els materials per actualitzar-los i posar èmfasi en el treball amb la intranet en detriment dels mòduls 1 i 2. Això va en la línia de potenciar el model de treball d'Àgora en front del de phobos.

    Per cert, l'adreça a on obtenir una clau per a la intranet és aquesta.



    Salutacions,

    Toni
  • Hola
    Sí, vaig trastejar una mica i ho vaig trobar, però no vaig ser capaç de tornar a trobar-lo per a fer el post. Gràcies.
    Voldria canviar l'alçada del mapa, no sé si cal fer-lo des de googlemaps, algun paràmetre que cal introduir, cal plantejar el tema a l'autor, etc.



    Editat per: msanto28, 19/Maig/2009 - 15:09
  • Hola,

    L'alçada del mapa està fixada en el codi del mòdul i, per això, no es pot canviar. L'autor del mòdul no ha previst que l'alçada sigui configurable i això fa que sigui la mateixa en tots els casos.



    Salutacions,

    Toni

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right