mòdul downloads  Final

  • Les pàgines de presentació de les descàrregues (mòdul downloads) mostren força informació de cadascuna (data d'enviament, clics, mida del fitxer, versió, mida del fitxer, i tres miniatures...). Cada ítem es presenta en una línia, això fa que la pàgina s'allargui força, per poques descàrregues que presenti.

    La configuració del mòdul sembla no permetre variar això.
    Des de l'institut Príncep de Viana, de Barcelona, fem una proposta amb l'objectiu d'optimitzar la presentació de descàrregues.
    Proposta: mostrar sols el nom de la descàrrega i/o la informació que càpiga en una sola línia.
    Els gurus que vetlleu perquè els nostres desficis arribin habitualment a bon port, no podríeu fer aquest retoc en el mòdul? Sempre i quant el comú dels usuaris ho vegin positiu, és clar.
    Ens sembla que hi guanyaria tothom.
    Gràcies per endavant.
  • Hola,

    Els mòduls de la intranet tenen diferents procedències. Alguns els inclou el core o nucli de Zikula, altres han estat creats i mantinguts per l'equip que treballa en el projecte i alguns són de terceres parts. El mòdul de descarregues està en aquest darrer grup i això complica el que comentes.

    Normalment no fem canvis en mòduls d'aquesta mena, ja que després es compliquen les actualitzacions i suposa una càrrega de feina que costa d'assumir amb els recursos disponibles. En el cas concret que comentes no seria massa complicat fer canvis, ja que bàsicament consistirien en modificar la manera en que es mostra la informació. Ho tindrem present i ens anotem els teus comentaris com a suggeriments.

    Salutacions,
    Albert

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right