Desapareguts fitxers del lloc  Final

  • Hola una altra vegada, som de l'IES Llçà d'Amunt:
    URL: http://agora.xtec.cat/iesllica/intranet/
    Responsable: José Pardo
    email: jpardo2@xtec.cat
    Tlf: 93. 841 66 48
    Incidència:
    Com indica el títol del tema a registrar, hem perdut una altra vegada "Fitxers del lloc" de la nostra intranet. L'altra vegada no sabíem perquè havia ocorregut i ara, fent neteja dels antics arxius del tauler ( anteriors al 2012), s'ha quedat penjada la intranet i ha desaparegut l'espai "fitxers del lloc". Aquests arxius tenen caràcters, al seu nom, que no permeten esborrar-los i estan crean aquest problema.
    Tot això ha passat a les 19:20. Per tant m'agradaria que fessiu una restauració de l'espai "fitxers del lloc" com vam fer l'última vegada.
    Moltes gràcies per la vostra atenció i disculpeu de nou les molèsties.
    Atentament
    José Pardo



    Editat per jpardo2 el 18/Des/2012 - 19:57.
  • Moltes gràcies per la rapidesa,
    la veritat és que és d'agrair el vostre servei, ja que necessitàvem que funcionés, per al Nadal, la intranet pel tema dels treball de recuperació que estan penjats en descàrregues. M'agradaria demanar-vos si podeu eliminar els fiters anteriors al 2012 que estan a l'apartat de: Administrador/fitxers del lloc/tauler/"els fitxers que siguin anteriors al 2012 que porten al seu nom caràcters que no reconeix el sistema". Són 7 o pocs més i són fàcils de localitzar per la data.
    Us desitgem unes bones festes i un merescut descans des de Lliçà
    Atentament
    José Pardo

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right