subgrups families  Final

  • Bona tarda:

    Ja he aconseguit crear tots els usuaris amb la carrega per csv ;-) He fet servir l'usuari families per donar accés a la intranet als pares. Ara m'he adonat que seria més efectiu que cada classe tingués el seu propi rol.
    Hi ha manera de fer subgrups dins del rol families?
    Puc crear nous grups que tinguin els mateixos permisos que el rol families sense tenir que afegir-los als permisos creats?

    Ens interessa sobre tot per tal de poder enviar missatges als pares d'una classe determinada o per tal de que els pares d'una mateixa classe es puguin enviar correus entre ells.

    www.escolaelspins.cat
  • Hola,

    El concepte subgrup no està contemplat, però pots aconseguir el mateix efecte fent que els usuaris pertanyin a diversos grup. Per exemple podries fer que un usuari del grup Famílies pertanyés també al grup famílies1ESO i un altre que pertanyés a Famílies i famílies4ESO.

    Si un usuari pertany per exemple al grup Famílies i també al grup Famílies1ESO se li apliquen els permisos corresponents a ambos grups.

    Salutacions,
    Albert
  • Hola Albert,
    Abans de res gràcies. Pel que fa als grups així ho faré, però hi ha alguna manera de crear els grups directament amb els mateixos permisos que ara té el grup families. He de crear 19 grups!!

    moltes gràcies una altre vegada
    fins aviat... i no és una amenaça ;-)
  • Hola,

    No és necessari que els permisos es repeteixin i és suficient que els usuaris pertanyin al grup Famílies per tal que se li apliquin els permisos d'aquest grup.

    Sí, hauràs de crear 19 grups, però no t'has de preocupar dels permisos (excepte els que siguin particulars de cada grup) si t'assegures que els usuaris d'aquests 19 grups també són membres de grup Famílies.

    Salut,
    Albert

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right