Proves amb 2.0  Final

  • Tinc un espai personal en el phobos on he estat fent proves amb les diferents maquetes des de la primera versió.
    Ara vull fer proves amb la versió 2.0, carrego tots els arxius via ftp al servidor i quan he de carregar l'sql no em deixa. Em dona errors i no sé a què són deguts. Algú em podria ajudar??

    PD: el el fitxer sql, posa que la base de dades és l'antic i jo he posat phantom3. S'han de fer més canvis en aquest arxiu perquè funcioni correctament??

    Com més gent fem proves amb la RS1 més aviat tindrem la definitiva!!!!! Animeu-vos!!!!

    Moltes gràcies.
  • Hola,

    El fitxer .sql només l'has d'utilitzar per carregar la base de dades i no t'és necessari pujar-lo per FTP. Tot i així és rar que no se't carregui al servidor. No t'hauràs quedat sense quota?

    El fitxer sql fes-lo servir, només, per carregar la base de dades.

    Tens raó amb el que comentes. Com més persones feu proves més aviat tindrem la versió final. Aviat, espero que durant la setmana vinent, sortirà la versió RC2 amb un munt de coses reparades. Explicarem com passar de la RC1 a la RC2 sense haver de pujar tots els fitxers al servidor.

    Cordialment,

    Albert Pérez Monfort
  • Hola Ivan,

    Si ens dius quins errors et dóna et podrem dir alguna cosa més.


    Salutacions,

    Toni
  • Hola un altre cop!!!!

    Em sembla que el primer que faré és esborrar-ho tot del servidor un altre cop i pujar-ho de nou. No sigui que al pujar-ho hi hagués un error (que últimament és bastant sovint...) i ja us explicaré com ha anat.

    Una cosa, hi ha alguna carpeta que no em deixa esborrar, del servidor: quins permissos ha de tenir per poder-ho esborrar???(quin número?)

    Gràcies

    PD: el fitxer sql que he de carregar via phpmyadmin no l'he de modificar res de res?? i com esborrar les bases de dades ja creades per fer-ho des de 0???
  • Hola,
    -Tema ftp. Potser més que un problema de permisos (pots provar de donar permís 777, que és el menys restrictiu) és del propietari de les carpetes. Així, si no ho pots esborrar de cap manera, la solució és moure tot el que no pots esborrar dins una carpeta (millor que pengi de l'arrel, fora de la carpeta html) i després obrir una incidència al SAU demanant que esborrin la carpeta en qüestió.
    -Consulta sql: Si vols començar des de zero, no cal tocar res de la consulta. Seguint les instruccions dels instal·la.htm, veuràs que les dades de connexió les indiquem al personal_config.php.
    -Per esborrar la bd: Anar al phpmyadmin, marcar totes les taules i esborrar-les.
    -Comentari: Si vols fer proves que no van directament lligades a crear un entorn de producció, jo em plantejaria treballar en local (o des d'un servidor web del centre). Per exemple: un es descarrega la maqueta i, en segons, va muntant intranets (totes les que vulgui), crea tantes bd com vulgui, fer còpies de seguretat en segons,...
    Atentament,
    Joan

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right