Pas d'RC1 a RC2  Final

  • Bona nit!!!

    Una pregunta: després d'experimentar amb la RC1, ara toca fer-ho amb la RC2 però... com s'ha de fer???

    Esborrar del servidor la RC1 i pujar la RC2???
    No hi ha cap altre manera??

    Gràcies
  • Hola,

    Primer de tot moltes gràcies per experimentar amb la maqueta nova.

    La manera més ràpida de fer-ho és:
    1. substituir la carpeta modules sencera i els fitxers file.php, iwcron.php i iwcron1.php (aquest s'ha d'afegir perquè és nou).
    2. Esborrar totes les taules de la base de dades i canviar-les per les de la versió nova. Si vols, pots conservar les taules dels mòduls iw, perquè no han tingut canvis.

    Si durant les proves tens suggeriment o detectes errors no oblidis reportar-los per mitjà del formularis corresponents.

    Gràcies i fins aviat,

    Albert Pérez Monfort
  • Hola Albert!!!!

    No sé perquè no puc esborrar la carpeta modules, el que he fet és renombrar-la "modules_" i he instal·lat la nova "modules"

    Perquè amb el filezilla no puc suprimir la carpeta?

    gràcies.
  • Hola!
    Jo també vull fer el mateix pas que "iolle", però tinc pànic a que em deixi de funcionar, ara vaig força bé. Quan parles d'esborrar les taules de la base de dades, anirà bé si ho esborro tot i torno a pujar el fitxer? O em carregaré les coses que tinc fetes? Tinc molta inseguretat a l'hora de posar-me a fer això.

    Salutacions,

    Maite
  • Hola a tots,
    -Tema de no poder esborrar fitxers. Poden ser dues coses:
    -Fitxer .htacces. S'ha d'entrar a la carpeta que no deixa esborrar, marcar amb el client ftp (Filezilla per exemple) que mostri els arxius ocults i, llavors, esborrar el fitxer .htacces. Llavors ja podràs esborrar la carpeta i el contingut (si no hi ha un altre .htacces als subdirectoris, que ho veuràs perquè no podrà esborrar-lo).
    -Si el problema és del propietari de la carpeta i estàs a phobos, llavors el millor és renombrar-les i moure-les juntes a una carpeta (millor fora de html) i enviar un fitxer al SAU per a que l'esborrin.
    -Suposo que és el primer cas. El segon acostuma a passar amb els fitxers que es pujan via web (amb Downloads o demés).
    -Tema rc1-rc2
    Ajuntar fer proves i crear materials definitius sempre és un pél compliat. Podria començar a fer suggerències, però seria un rotllo... El més important és controlar les còpies de seguretat i anar provant el que et sembli la millor manera: exportes un sql de totes les taules, proves a restaurar les que et sembli (el que et comentava l'Albert, de totes menys les iw), mires què tal i, si no, sempre pots tornar a les taules que tenies i fer una altra prova.
    Atentament,
    Joan
  • Hola!

    Ja he actualitzat la maqueta a la nova versió! Gràcies per la vostra informació. El primer que he fet és mirar si funciona una cosa que amb la maqueta anterior no va bé, estava convençuda que era un problema de la versió, però veig que segueix igual. Us ho explico:

    Quan entro llibres de text i vull fer el fitxer pdf del llistat em surt el següent missatge:

    "Not Found"

    "The requested URL /zkdata/temp/tmp10122907.pdf was not found on this server."

    Si vaig a la gestió de fitxers, a la carpeta temp està el fitxer pdf que s'ha generat.

    Sabeu quin és el problema?

    Gràcies,

    Maite
  • Hola Maite,

    Primer de tot gràcies per provar la maqueta. L'error que comentes no l'havíem detectat encara i hauré de fer proves a veure que tal.

    L'he entrat a Maqueta 2.0 RC2 - Errors detectats, ja que sinó se'ns fa impossible recordar-nos de totes les coses que s'han de comprovar i corregit. Quan ho tingui provat i resolt ho comentaré des de la mateix formulari que t'he comentat.

    Gràcies i fins aviat,

    Albert

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right