errada a la creació de noves pàgines  Final

  • quan crees una nova pàgina i li poses contingut amb l'editor Xhina molt bé. però si aquesta pàgina desprès la vols revisar o tornar a editar , el xhina desapareix i solament apareix el contingut en codi font.

    Ens passa amb totes les pàgines que creem noves i desprès de visualitzar-les, alhora de rectificar-les ho hem de fer en versió codi font i és molt poc agraït.
    ????
  • Hola,

    -He estat mirant el que comentes (no m'havia fixat) i el tema no és del tot senzill...

    -El mòdul Pages, quan edites una pàgina ja creada, fa servir el mòdul PageLock per a bloquejar la pàgina mentre l'estàs editant i, així evitar conflictes (edicions simultànies). Això està bé, però com a efecte secundari, també bloqueja l'accés a l'editor gràfic (que actua com una segona capa).

    -Solució? Em miraré més el problema, per veure si puc reportar una modificació del sistema que faci compatible el bloqueig i l'editor (si mireu al mòdul News, això no passa, però és perquè no fa servir el bloqueig).

    -Solució més ràpida? Si no esteu a Agora, podeu modificar el codi i trencar el bloqueig. Hauríeu d'editar el fitxer /intranet/modules/Pages/pnadmin.php i comentar (afegir // a l'inici de les línies) 128,129,130,175 i 176. Per evitar problemes, de canvi de numeració, assegureu-vos que els tres primeres línies estan sota la línia '// now we've got this far let's lock the page for editing' i les dues darreres sota '// now release the page lock'

    Atentament,
    Joan
  • Hola als dos,

    Pels que estan a Àgora, una solució temporal és desactivar el mòdul PageLock (no cal eliminar-lo, només desactivar-lo). En general, la funcionalitat de bloqueig no és necessària perquè la creació de contingut és una tasca poc freqüent i que, a més, acostumen a fer les mateixes persones. En aquest context, si es desactiva la protecció contra múltiples edicions d'un mateix element, no passa res.


    Salutacions,

    Toni

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right