no puc importar en un fitxer csv  Final

  • Hola a tots, no puc passar els usuaris de la intranet de fobos a la de Àgora. surt tot bé, però quan acabo diu que no ha donat d'alta cap usuari. No sé com arreglar-ho.si vols envio l'arxiu . Respecte la informació no hi ha cap problema, la tornarem a refer a mida que treballin la nova intranet, no hi ha res de massa importància.
    Gràcies
    Benjamin
  • Hola Benjamin,

    Sí, envia'ns el fitxer csv a intraweb@xtec.cat. El revisarem i ens assegurarem de que tingui el format correcte. Si no fos aquest el problema seguirem investigant.


    Salutacions,

    Toni
  • Hola Benjamin,

    Després de revisar el fitxer que ens has enviat, hem vist que hi ha molts usuaris que no tenen definida l'adreça de correu electrònic, cosa que provoca que el procés no pugui continuar. Aquest paràmetre és requerit, així que hauràs d'especificar una adreça per a cada usuari/ària. En cas de que no en tinguin pots inventar-te una adreça fictícia i posar-la a tots els usuaris (a la importació massiva s'accepten duplicats).

    El missatge d'error que apareix no és gens descriptiu, així que és lògic que no entenguessis què estava passant.


    Salutacions,

    Toni
  • Hola, he fet el que dius completant la columna de e-mail, pero no funciona.Crec que explicaré una mica el que em passa i tornaré a enviar-te l'arxiu modificat .
    Primer de tot aquest arxiu csv el trec d'una exportació de la intranet vella. al guardar-lo em demana un programa per fer-ho ( com sempre heu recomanat el open cal, dons he fet servir aquest i el guardo en format csv. Amb aquest si intento obrir-lo en la nova intranet no funciona, em dóna error i no passo ni del primer pas. Llavors torno a fer una exportació perol'obro amb l'excel, i el guardo en formato csv. Amb aquest tot va bé , ara i abans ( sense els e-mails), arribo fins al pas 4.Però sense fer cap alta d'usuaris. El problema es que si tanquen phobos sense poder passar els usuaris no podran fer les feines els profes ni els alumnes en una bona estona, si he de passar tots d'un en un.
    gràcies
    Benjamin
  • Hola Benjamin,

    Si l'OpenOffice (o el LibreOffice) generen fitxers que la Intraweb no reconeix, desa el document fent un canvi de nom i comprovant que utilitza les comentes dobles (") i les comes (,) per formatar les dades (és una de les opcions que apareix en fer anomena i desa).

    L'adreça de correu és necessària. El que pots fer és enviar-nos el fitxer CSV amb les adreces afegides i el tornarem a revisar.


    Salutacions,

    Toni
  • Hola, ja he enviat el fitxer i no tinc cap resposta. El problema es que tot em surt bé però no es queden gravats els usuaris a la intranet i no sé com solucionar-ho. Hi ha un document amb el que surt.
    Gràcies
  • Hola Benjamin,

    Disculpa el retard en la resposta. Gestionem diverses bústies i, degut a un problema amb la sincronització automàtica, el teu missatge se'ns havia passat.

    T'hem retornat el fitxer amb el format correcte. Sobre el document amb captures que ens vares enviar, a la captura del pas 3 es veu com la Intraweb no reconeixia cap usuari/ària nou i, per tant, no podies fer res. Ara mateix reconeix 204 usuaris que es poden importar. Prova-ho de nou; t'hauria de funcionar.


    Salutacions,

    Toni
  • Hola Toni, moltísimes gràcies. Ha funcionat , encara que la gestió ha estat una mica complicada. Però tot perfecte, per el que he vist sobraven les comilles". Ara ja tinc els usuaris i la resta ja farem.
    Us donaria una abraçada enorme, ja estava en les últimes!!!! moltes gràcies de nou.
    Benjamin

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right