Problema amb el logo depenent del navegador  Final

  • Hola he estat intentant col·locar com a titul de la intraweb una imatge i tinc el problema que es veu diferent depenent de quin navegador o ordenador s'usa hi ha alguna manera de fer que la imatge ocupi tot l'ample de pantalla? He provat amb width=100% però no funciona gens be, algú em pot explicar si es pot fer d'alguna manera?
  • Hola,

    Ens pots recorda la URL de la vostra intranet per tal que ho puguem veure?

    Gràcies i fins aviat,
  • aquesta es la intranet gràcies per la ajuda http://agora.xtec.cat/colsagradafamilia-larapita/intranet/index.php
  • Hola,

    He provat la URL que has escrit amb Firefox, Chrome i Opera, i en tots els navegadors he vist la capçalera exactament igual. Amb l'aplicació de l'estil width=100% tinc dubtes de que ho puguis aconseguir això que vols, ja que es tracta d'un imatge de fons. El millor seria pensar amb la imatge a escala 1x1 i omplir el que sobri de capçalera amb el color blau de fons.

    Salut,
  • Hola, continuem tenim problemes amb el logo de la pàgina inicial. L'amplada no encaixa amb la resta de la pàgina. I no es veu igual a la pàgina d'inici que a la resta dels menús; si entreu per exemple dintre del menú "activitats - sortides", veureu com la capçalera surt totalment desplaçada cap a la dreta. A més a més depenent de l'ordinador(gràfica) es veu diferent.
    Ens podríeu dir com solucionar aquests problemes?

    Moltes gràcies.

    Èrika
  • Hola Èrika,

    A les notícies esteu posant imatges d'una mida molt gran i que, a més, són molt pesades (més d'1 MB cada una). Això provoca que la columna central de la Intraweb creixi desmesuradament i que la portada tardi molt en carregar-se. Les imatges que pugeu haurien de ser molt més petites, no només en mida, sinó també en pes, per tant, hauríeu de reduir-les abans de pujar-les amb algun programa d'edició d'imatges.

    En el cas de la imatge de la capçalera, aquesta imatge no afecta a l'amplada de les pàgines ja que només es mostra la part de la imatge que cap a pantalla en funció de la resolució que tingui cada usuari/ària.


    Salutacions,

    Toni
  • Hola Toni,
    Estic intentant solucionar el tema de la mida de les imatges, però ara no em permet pujar noves imatges ni a la carpeta fotos ni a la carpeta imatges. Em sabries dir què passa? Com ho puc solucionar?
    Moltes gràcies
  • Hola Èrika,

    Hem vist que hi havia un problema amb la icona del clip de l'editor visual i l'hem corregit. D'altra banda, tampoc sabem quin procediment esteu utilitzant per pujar imatges, ni si es tracta d'imatges per a les notícies o per enllaçar en un altre lloc. Ens ho podries aclarir? Ara mateix tot hauria de funcionar correctament.


    Salutacions,

    Toni
  • Hola Toni,
    Em continua passant el mateix. De fet em continua sortint el mateix error. Estic intentant pujar imatges on diu MODULS IW, FITXERS DEL LLOC, PUJA UN FITXER. La finalitat és penjar imatges per poder-les posar a les notícies. Però el problema el tinc quan faig clik a sobre la pestanya "PENJA UN FITXER", llavors em surt un avís d'error i se'm bloqueja.
    A què es pot donar?
  • Ja he trobat el problema! És el navegador!!! només permet pujar imatges amb l'Internet explorer! I jo no hi treballo mai, sempre treballo amb Chrome o Mozzilla...
    Bé, seria bo que us ho mireu.
    Moltes gràcies!!!!
    Èrika
  • Hola Èrika,

    Em sorprèn que només hagis pogut pujar un fitxer amb l'Explorer. De fet, jo abans he fet vàries proves amb el Firefox i no he tingut cap problema. Has provat de pujar el mateix fitxer amb els dos navegadors? Quines versions de navegadors et donaven problemes?

    Cal dir que hi ha dos límits que afecten a la pujada de fitxers: la mida màxima (10 MB) i les extensions permeses (es defineixen a l'administració del mòdul de fitxers). Per això et preguntava si es tracta del mateix fitxer.

    Farem algunes proves més per assegurar-nos de que funciona. En qualsevol cas, si ens poguessis dir quin error t'apareixia, ens seria d'utilitat.


    Salutacions,

    Toni
  • Et puc enviar un pantallazo?
  • Sí, envia'l per correu a intraweb@xtec.cat.

    Afegeixo que he pogut reproduir el problema amb la darrera versió del Chrome. Ho mirarem, però si ens envies la captura podrem confirmar que es tracta del mateix problema.


    Moltes gràcies!

    Toni
  • Ho sento Toni, quan faig pantallazo, l'error no es guarda.
    Una altra qüestió, em sabries dir quina seria la mida idònia (dimensions) per a la foto del Banner (on apareix el nom i el logo del centre)?
    Moltes gràcies i bones festes!

    Èrika
  • Hola Èrika,

    No pateixis, ja hem trobat el problema. :-)

    Sobre la capçalera, certament no hi ha una mida idònia. Al final tot està en com ho vulgueu tenir. El disseny inicial es va fer pensant en una imatge de 80 píxels d'alçada. Ara ho teniu amb una alçada de 211 píxels. Jo penso que és una mica massa, però ho podeu tenir com us agradi més. El que sí que trobo que hauríeu de tenir en compte és que si l'amplada de la pantalla és menor de 1200 píxels, la part esquerra de la capçalera queda retallada.


    Salutacions i bones festes! :-)

    Toni

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right