DRETS DE L'ADMINISTRADOR  Final

  • Bona tarda,
    Estic intentant crear la intranet nova al centre. Com que em trobo que alguns usuaris no poden entrar a veure el tauler he canviat alguns rols, entre ells, sense ser-ne conscient el de l'administrador.
    Ara em trobo amb un un greu problema, que l'usuari admin (l'únic amb dret d'aministrador) no em deixa entrar-hi. Em dóna un error 404. Crec que per falta de permisos.

    Em podeu trobar una solució?


    Gràcies!
  • Hola,

    Indica'ns l'URL de la Intraweb i restablirem l'accés de l'admin.


    Salutacions,

    Toni
  • Hola Toni,

    La nostra intraweb és aquesta:
    http://agora.xtec.cat/ceippuigdarques/intranet/index.php

    Com és que hi ha usuaris, tots són professorat, que no poden entrar al tauler?
    Es pot treure la data de caducitat de la publicació d'una notícia?

    moltes gràcies!

    àlex
  • Hola Àlex,

    Ja teniu corregit l'accés de l'admin. Us hem canviat un paràmetre de configuració del mòdul IWMyrole. Es tracta de que el grup per fer el canvi de rol no ha de ser el d'administradors, sinó el changingRole. El motiu de que l'admin no pogués recuperar la seva condició d'administrador era que s'havia canviat aquest paràmetre. Per tant, si ara l'admin es treu del grup Administradors, hi podrà tornar.

    No ens has especificat cap exemple d'usuari que no pot accedir al tauler, però pensem que el motiu és que hi ha usuaris que no pertanyen al grup Usuaris. La pertinença a aquest grup és bàsica per poder fer alguna cosa a la Intraweb, per tant, tots els usuaris hi haurien de pertànyer. La pertinença a més grups, com el de professorat, aporta capacitats addicionals. Recorda que un usuari/ària pot pertànyer a tants grups com faci falta i que tindrà totes les capacitats assignades a qualsevol dels grups als que pertany.

    Respecte al caducitat de les notícies, en crear o en editar una notícia, a la secció de Opcions de publicació hi ha varis paràmetres per definir una data de caducitat. Ara bé, si no fas cap canvi, el valor predefinit és que la notícia no caduca mai i, per tant, sempre sortirà a la portada.


    Salutacions,

    Toni
  • Moltes gràcies Toni!

    Tema administrador i en principi els usuaris ja ho tenim solucionat!

    Respecte a la caducitat d'una nova nota al tauler no acabo de trobar la solució i no trobo l'opció de treure el valor d'aquest paràmatre.
    Per defecte surt: contingut de la nota, publicació de la nota i caducitat de la nota (que per defecte surt anterior a la data de publicació)

    Gràcies

    àlex
  • Hola Àlex,

    Veig que m'he confós: tot i que parlaves de la caducitat de les notícies, en realitat feies referència a la caducitat de les notes del tauler. Doncs bé, en aquest cas, s'ha d'indicar obligatòriament una data de caducitat, que té com a valor predefinit un mes. Si no vols que caduquin pots posar una data molt llunyana, per exemple d'aquí a 4 o 5 anys, de manera que tardarà tant en caducar que serà com si no caduqués.


    Salutacions,

    Toni
  • OK!
    GRÀCIES PER LA INFORMACIÓ!

    àlex

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right