Filezilla amb agora?  Final

 • Bon dia: Ara tenim la intranet en agora i no phobos. Abans quan volia pujar documents ho feia pel filezzila. Ara també? Si és així quines dades hauria de modificar? M'imagino que hauria de posar agora.xtec.cat però el número del port no el sé. Em podeu ajudar?
  I una altra cosa: com puc fer perquè els documents es vegin a fora ( sense validar-se) en el bloc de Menú principal?
  Gràcies,
  Clara
 • Hola Clara,

  A Àgora no hi ha accés via FTP (Filezilla). Només hi ha accés via web a través dels fitxers del lloc. Allà hi pots pujar fitxers de fins a 10 MB de mida (si els puges comprimits segurament podran ser una mica més grans).

  Per a que un document sigui accessible sense validació l'has d'ubicar dins una carpeta pública dels fitxers del lloc i enllaçar-lo amb l'URL basat en el fitxer file.php. Si necessites detalls de com fer-ho, ens ho dius.


  Salutacions,

  Toni
 • Bon dia: He estat intentant fer el que has dit i no me'n surto. Quan vull fer una carpeta nova o pujar un fitxer a fitxers del lloc, em surt aquest missatge
  DOCTYPEHTMLPUBLIC"-//ietf//dtd html 2.0//


  body
  h1 Not found h1
  p The requested URL zikula undefinedajax.php was not found on this server...
  Fins ara he pujat alguns documents per la descàrrega i funciona bé. No puc continuar fent-ho així.
  Gràcies, Clara
 • Hola Clara,

  L'error que comentes apareix en intentar pujar fitxers als Fitxers del lloc de la Intraweb amb les darreres versions del navegador Chrome (no podem descartar que passi amb les darreres versions d'altres navegadors).

  Aquest error ens el varen notificar recentment al fòrum i ja tenim preparat un canvi en el codi del mòdul de fitxers per corregir-ho. Dijous, entre les 13:00 i les 15:00, tenim prevista una actualització d'Àgora que ho resoldrà.


  Salutacions,

  Toni
 • Hola,
  a mi em pasa el mateix amb el Firefox 26...
 • Hola,

  Avui hem fet una actualització del programari d'Àgora que hauria d'haver-ho resolt. Ho podeu comprovar?


  Salutacions,

  Toni

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right