Visibilitat del Tauler  Final

  • El professorat utilitza sovint el Tauler.
    La direcció del centre també afegeix comunicacions al Tauler dirigides als usuaris no registrats.
    Tot i que escollim que l'entrada sigui només per a professorat, resulta que els no registrats també la veuen.

    Com ho podem arreglar?
  • Hola,

    En teoria només els membres dels grups seleccionats haurien de veure les anotacions. Digues-nos l'URL de la Intraweb i revisarem la configuració.


    Salutacions,

    Toni
  • Gràcies per la resposta,

    L'adreça és:

    http://agora.xtec.cat/escolaelcimteia/intranet/

    Espero indicacions,

    Xavi Eguiguren
  • Hola!
    Mentre ho miren a Àgora (per si hi ha algun problema de permisos)... només un comentari.

    El mòdul Tauler té un comportament 'peculiar', ja que pots veure notes per diferents vies: si tens accés al tema d'aquella nota, si ets un destinatari...

    En aquest sentit pots provar fàcilment a canviar el tipus de bloc. Tens un bloc que mostra les Novetats al Tauler. Si fas servir un bloc de Titulars, crec que controlaràs més clarament qui veu les notes en el bloc (només les veuran els destinataris especificats).

    Pots provar a crear un nou bloc, i triar el 'tipus' de Titulars. Si compleix el que vols... només cal que esborris el bloc antic i col·loquis l'altre al seu lloc.

    Atentament,

    Joan
  • Hola

    De moment he fet servir el bloc Titular que només veu el professorat.
    Però la idea és que els usuaris no registrats (els pares) també poguessin veure algunes notes adreçades a ells. De moment no veuen "les nostres" coses, però tampoc poden veure les seves.

    A veure si ho podem aconseguir.

    Gràcies.

    Xavi
  • Hola Xavi,

    Dues coses:

    -Per a que surti la nota al bloc del titulars dels no registrats han de passar dues coses: la primera és que els no registrats siguin destinataris explícits de la nota, i la segona que la nota tingui un titular.

    -Veuràs que en el bloc (de titulars) no surt la nota sinó el titular (que pot ser ben diferent) però en clicar, obres la nota normalment amb tot el contingut posat.

    Joan
  • Hola Xavi,

    Hem fet algunes proves i el comportament del tauler sembla correcte. Tingues en compte el que et comenta el Joan. El bloc de titulars està accessible a tots els usuaris, però només es mostra si qui està accedint a la Intraweb té accés alguna nota i, a més, aquesta té titular. Prova d'enviar una nota amb titular al grup de no registrats i surt de la Intraweb. Hauries de veure el titular a la portada.


    Salutacions,

    Toni
  • Toni, Joan moltes gràcies.

    Ho he provat i, efectivament, és tal com dieu.

    Salutacions,

    Xavi

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right