Preguntes freqüents NODES


Des d'aquesta pàgina es pot consultar l'índex de totes les preguntes freqüents donades d'alta al sistema.

A part de les preguntes freqüents específiques d'Àgora-Nodes, podeu trobar informació general del funcionament de WordPress a la pàgina d'ajuda de XTECBlocs.


Com puc activar el connector Polylang?

per Administrador/a Espai de suport - dimecres, 10 maig 2017, 11:51
 

L'activació de l'extensió Polylang permet traduir a diversos idiomes alguns dels components de l'espai Nodes, com ara pàgines o articles. Cal tenir en compte que la traducció d'aquests components s'ha de fer de forma manual, un a un, per cada idioma. Per tant, requereix d'una mica més de feina si es vol mantenir la web actualitzada en diversos idiomes. 


Activació de l'extensió Polylang


Per tal d'activar l'extensió Polylang al vostre Nodes cal que accediu al Portal d'Àgora o Portal d'Àgora-EOI amb un usuari gestor de centre. A continuació, cal que accediu a El meu Àgora | Altres sol·licituds i del desplegable, tireu l'opció Activació del mòdul multiidioma.

A continuació feu clic a Afegeix.


L'activació del servei no és automàtica i per tant, pot trigar al voltant de 48h en ser activada l'extensió. Un cop s'hagi activat, el centre i els gestors del centre, rebran un correu electrònic informant-los que ja s'ha activat.


Configuració de l'extensió Polylang

Un cop tingueu activada l'extensió heu de seguir les passos següents per tal de configurar-la:


Aneu a Idiomes | Idiomes

 

Afegiu els idiomes Català (ca), Castellà (es_ES) i Anglès (en_US). Per afegir un idioma, cal triar-lo en el menú desplegable Trieu l’idioma i fer clic a Afegeix idioma.


Aneu a Idiomes | ParàmetresA Modificacions d’URL (Paràmetres). Marqueu les caselles L’idioma s’extreu del contingut i Oculta la informació d'idioma de l'URL a l'idioma predeterminat.Feu clic a Idiomes | Paràmetres | Multimèdia (Desactiva) per activar l'ús de fitxers multimèdia.


Aneu a Aparença | Ginys i afegiu un giny de tipus Language Switcher a una columna de la portada. Es poden configurar les opcions del giny segons més us agradi.


Aneu a la llista de pàgines, editeu la pàgina Inici - Portada i feu clic a Actualitza. Des de la pantalla d’edició, en el bloc Idiomes, feu clic a la icona d’un signe + corresponent al castellà. Introduïu un títol, per exemple, Inicio i feu clic a Publica. Repetiu els pasos amb l’anglès (clicar a la icona +, introduir un títol i publicar).


Aneu a la llista d’articles, editeu un article que estigui a la categoria Portada i feu clic al botó Actualitza. Tot seguit, feu les versions en castellà i en anglès d’aquest article tal com heu fet amb la pàgina anterior.

Aneu a Aparença | Menús i, als Paràmetres del menú, indiqueu que el menú és per a totes les ubicacions: Main Menu Català, Main Menu Castellà i Main Menu English. NOTA: El més indicat seria fer dos menús nous, un per al castellà i un altre per a l’anglès i assignar cada un al seu idioma.