MOODLE: Com es configura el servei de correu?

by Administrador/a Espai de suport - dimarts, 11 març 2014, 9:48
 

Fins al maig de 2011 per l'enviament de correu s'utilitzava el servidor SMTP de Gmail vinculat a cada centre. Ara bé, a partir d'aquesta data s'ha posat en marxa un servei nou de correu, proporcionat pel Departament i totalment integrat amb Moodle, que deixa de dependre del servidor de Gmail.

Per aquest motiu, des d'aquesta data no és necessari configurar el servidor de correu ja que, per defecte, tots els espais Moodle d'Àgora fan servir aquest sistema. En aquest sentit, és important tenir en compte que és recomanable revisar els paràmetres següents:

  • Nom de suport. Apareix com a nom de referència en aquells missatges relacionats amb el suport als usuaris (alta d'usuaris, recuperació de contrasenyes perdudes, ... )

  • Correu de suport. Es mostra al camp "Respon a" en els missatges de suport als usuaris (com ara el de canvi de contrasenya).

Cal recordar que per a gestionar aquests paràmetres de configuració anteriors cal accedir-hi a través del menú Administració del lloc | Servidor | Contacte de suport.

 

» Preguntes freqüents