divendres, 19 d’abril 2024, 18:27
lloc: Portal de suport d'Àgora-EIX
Curs: Portal de suport d'Àgora-EIX (Suport d'Àgora-EIX)
Glossari: Preguntes freqüents
Administrador/a Espai de suport

GENERAL: Com es designen els gestors de centre?

per Administrador/a Espai de suport - dimarts, 12 de setembre 2023, 10:12
 


Per assignar el primer gestor, el centre s'haurà d'autenticar a l'eina de gestió amb l'usuari/ària XTEC (per exemple, a1234567) i la contrasenya corresponent. Cal accedir amb el compte de Google de la XTEC.

Autenticació del centre al portal
Després d'entrar, per accedir al formulari que li permetrà designar el seu primer gestor, haurà de fer clic a l'apartat El meu Àgora | Gestors.

Per activar un gestor nou cal indicar el nom d'usuari XTEC de la persona a què es vol designar, sense @xtec.cat. El centre haurà de comunicar a la persona designada que ja pot accedir a l'eina de gestió per sol·licitar serveis i fer altres tràmits.

Abans d'enviar el formulari és molt important assegurar-se que les dades són correctes. 

Dessignar gestor


A partir d'aquest moment tant el centre com el nou gestor podran afegir i esborrar gestors segons les serves necessitats.

Gestor confirmat

Un cop acceptades les funcions de gestió, l'usuari tindrà accés a l'apartat “El meu Àgora”, on disposarà de les opcions següents:
  • Serveis. Mostra informació sobre els serveis d'Àgora (Moodle, Nodes o Intraweb) que ha sol·licitat el centre. Per cada servei indica l'estat en què es troba, l'usuari que n'ha sol·licitat l'activació, l'adreça web (si aplica), la data d'activació i l'espai de disc ocupat i total (si aplica).
  • Enviament de fitxers grans al Moodle. Aquesta opció només apareix si el servei de Moodle està activat. Permet enviar al sistema de fitxers del Moodle fitxers més grans de 10MB.
  • Sol·licitud de serveis. Permet al gestor sol·licitar els diferents serveis d'Àgora en nom del centre al que representa. En la pregunta freqüent "Vull donar-me d'alta al servei, què he de fer?" s'explica com realitzar aquesta sol·licitud.
  • Gestors. Permet assignar nous gestors al centre, fins a un màxim de 4, i/o eliminar algun dels existents. El procediment a seguir és el mateix que s'ha descrit pel primer gestor.