Visibilitat categoria / no concondança pàgines i desplegable

Visibilitat categoria / no concondança pàgines i desplegable

per Mireia Foix Roura -
Nombre de respostes: 2

Hola!

Estic començant a fer la pàgina de la ZER i les tres escoles que la componen: http://agora.xtec.cat/zermontgri/ Vaig fer el curs de Nodes però tinc molts dubtes.

No se m'obre el desplegable de categories. Volia fer que els logotips només es visualitzessin a les categories que els corresponen. Si ho faig des de "Aparença", tampoc es despleguen les diferents categories i se'm publiquen a "totes les pàgines de categories". Diria que fa uns dies vaig poder-ho fer però aquesta setmana no. Tampoc se'm desplega quan vull determinar la visibilitat de les subscripcions o els calendaris.



Per altra banda, no entenc perquè no es corresponen la llista de les pàgines del "Menú" de la graella d'enllaços amb la llista que es mostra quan s'entra en una de les pàgines (part esquerre). Ho he hagut de fer primer des de "pàgines" per posar-les a la part de dalt i després repetir-les al "Main menu" perquè m'apareguéssin a la part esquerra. No ho trobo gens lògic: es veien a un lloc i a l'altre no. Com s'ha de fer? Ara n'hi ha que no es mostren perquè hi diu que les he llençat (!!!) i no trobo on han anat a parar, tot i que les visualitzo en vermell. A veure si em podeu ajudar. Gràcies!


En resposta a Mireia Foix Roura

Re: Visibilitat categoria / no concondança pàgines i desplegable

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Mireia,

Hem vist que has creat les categories correctament i que efectivament no apareixen en el desplegable de visibilitat dels ginys. Perquè apareguin hem hagut d'associar un article (qualsevol de les Notícies que apareix per defecte) a una de les categories i després aquesta ja apareix habilitada al desplegable dels ginys. Per tant et recomanem que no deixis la pàgina de categoria buida, sinó que hi associïs un article encara que sigui en blanc o amb la imatge de "web en construcció".

Quant a la segona qüestió, si entres a editar el Menú principal (Main Menu) veuràs que es marquen en vermell els subelements no vàlids de la pàgina Puig Rodó. Des d'aquesta pàgina de Menús pots modificar les estructures, afegir i eliminar les pàgines que vulguis.

Per eliminar les pàgines has de clicar sobre el triangle de la dreta de la pàgina que vols eliminar i quan s'obri el desplegable, seleccionar "Suprimeix".



Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Visibilitat categoria / no concondança pàgines i desplegable

per Mireia Foix Roura -
Ja ho he arreglat, gràcies!!!

Està molt bé que hi hagi aquest fòrum de suport.

Fins aviat!!!

Mireia