Allotjament web al moodle

Allotjament web al moodle

per Jordi Bas Casas -
Nombre de respostes: 3

Tenim unes webs molt senzilletes que fem servir als cursos del moodle de l'institut (per exemple aquest)

Aquestes webs estaven allotjades a un servidor de l'institut que ha deixat d'estar operatiu i per tant hem de posar-les en un altre lloc.

Hi ha alguna manera de fer-ho a dins mateix del moodle? S'hauria de posar la carpeta on hi ha el curs i fer un link al fitxer html d'inici (index.html, o ing0.html en el nostre cas).

Si no es pot, es pot volcar tota la carpeta a algun lloc, ja sigui del moodle, sites del drive o similar i crear un link al fitxer d'inici i que a partir d'això funcioni com una web?

Fins ara, la solució que se'ns ha donat és que tornem a fer totes les webs al google sites partint des de zero. Una feinada i més si considerem que ja les tenim fetes i l'únic que faria falta seria volcar -les a algun lloc.

Per si ens voleu trucar, 660 46 88 74


Jordi Bas

Institut d'Almenar


En resposta a Jordi Bas Casas

Re: Allotjament web al moodle

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Jordi,

El Flash deixarà de fer-se servir en breu, i no es pot veure des de mòbil o tauletes. Per això et recomanem que de cara al futur vagis migrant el contingut d'aquestes activitats a un altre sistema, com per exemple les activitats H5P que vam instal·lar fa poc: http://agora.xtec.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=98267

Per altra banda, necessitem que ens passis algun dels fitxer per poder fer proves i intentar embedir-lo a un Moodle de prova, a veure si podem trobar una manera de que funcioni.

Salutacions,
Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Allotjament web al moodle

per Jordi Bas Casas -

Hola Isabel,

No hi ha res fet amb flaix. És tot html. Una "traducció" directa i bastant cutre d'unes presentacions de libreoffice, però que ens funciona molt bé.

Per aquest estiu (activitats de recuperació pel setembre) hem trobat una solució provisional que ha estat que els alumnes es baixin la web del mateix moodle (en un zip) i s'ho posin al seu ordinador, però no pot funcionar així per sempre. Si fem alguna modificació no se'ls actualitzarà.

Et volia passar un ZIP per aquí amb una d'aquetses webs però pesa massa. Si et sembla t'ho pots baixar del moodle (el mateix que he fet pels alumnes).

Moodle de l'institut d'almenar
3r ESO
Curs: MECANISMES -setembre 3r ESO-
 Aquí

Per baixar-vos la web heu d'anar a la 2a entrada (està tot explicadíssim. Vaja, nivell ESO)


Merci!!

Jordi

En resposta a Jordi Bas Casas

Re: Allotjament web al moodle

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bona tarda Jordi,

No hem trobat cap manera fàcil de fer el que demanes. Com a solució més ràpida la que ja tens és la millor, descarregar-ho a l'ordinador.

A la llarga el que haureu de fer és tornar a muntar la web dins del Moodle mitjançant activitats com la Lliçó o el paquet SCORM entre d'altres. Una altra opció seria allotjar el fitxer en una web amb domini propi per a poder afegir directament una activitat URL dins del Moodle.

A mode informatiu,  el fitxer Mecanismes.lnk no funciona correctament a Linux, només a Windows.

Salutacions,

Isabel