Colors

Colors

per SALVADOR GRANE FELIU -
Nombre de respostes: 4

Bon dia, 

Hi ha alguna opció per afegir més colors a la paleta que ens dóna de base Wordpress? Els colors que fem servir a l'escola no hi són i m'agradaria poder-ho personalitzar més.

Moltes gràcies!

En resposta a SALVADOR GRANE FELIU

Re: Colors

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Salvador,

en principi no està previst afegir més combinacions a menys que sigui imprescindible. Quins colors heu provat? com és el vostre logo? Si ens passeu aquesta informació podeu ajudar-vos a triar el que més s'acosti o millor quedi.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Colors

per SALVADOR GRANE FELIU -

Hola Mònica, 

Moltes gràcies per la teva ràpida resposta. Pel tema del color, i com ja t'he comentat en un altre conversa, buscava el color groc. Si de moment no està previst afegir més colors, ja farem, però era per si hi havia la possibilitat. 

Moltes gràcies per l'ajuda.

En resposta a SALVADOR GRANE FELIU

Re: Colors

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Salvador,

prenem nota de la proposta. De fet, és una combinació que tenim pendent d'incorporar però no ho hem fet pels problemes de contrast que es donen amb el groc i el blanc.

Una solució per sortir del pas seria que triéssiu la paleta de blaus i que afegíssiu el color groc en una imatge a la capçalera (o carrusel). No seria la combinació en sí però aconseguiríeu tenir el groc incorporat a la pàgina.

Fins ara,

Mònica