Claus d'accés a usuaris

Claus d'accés a usuaris

per JOSEP LLUIS TEJEDA MARTINEZ -
Nombre de respostes: 2
Hola, al nostre centre (http://agora.xtec.cat/iesilladerodes/moodle/) tenim un problema estrany amb els cursos pels quals indiquem una clau d'accés als nostres estudiants. El procediment general funciona (l'alumnat entra així que ha introduït la clau, el rol assignat és correcte, etc...), però la pantalla que se li presenta és molt estranya: li informa que la clau li ha de facilitar "tot l'alumnat que prèviament s'ha matriculat al curs". Només el primer alumne matriculat rep el missatge correcte (el/la professor/a) que li ha de facilitar. A partir del segon rep el missatge que el primer. Així l'alumne Ai rep la indicació que li han de facilitar la clau els alumnes A1, A2, ... fins a Ai-1.

No és crític, però és lleig i molest... i estrany. No sabem ben bé què ho produeix. Us adjuntem una imatge (és d'un curs obert, però pel cas serveix com a explicació del fet).

Agrairem idees per a corregir-ho.
Fins aviat

Josep Lluís Tejeda
Fitxer adjunt problema_clau.jpg
En resposta a JOSEP LLUIS TEJEDA MARTINEZ

Re: Claus d'accés a usuaris

per Pau Ferrer Ocaña -
Hola Josep Lluís!

El problema que tens és molt fàcil de solucionar, tot i així és problema de la vostra configuració, aneu amb compte quan configureu el Moodle, el més a adient si no sabem que fem és no tocar res! Complicitat

Dit això, dirigeix-te al menú d'administració i entra a l'apartat Cursos->Inscripcions. T'ha de sortir una llista com aquesta:
  • Base de dades externa
  • Fitxer IMS Enterprise
  • Fitxer de text
  • Inscripcions internes
  • LDAP
  • Moodle en Xarxa
  • Passarel·la de targeta de crèdit Authorize.net
  • Paypal
Deus tenir habilitada i per defecte la opció Inscripcions internes. Per cada element de la llista que tinguis habilitat fes:
  1. Edita
  2. Canvia el paràmetre enrol_manual_keyholderrole
  3. Tens diverses opcions, si et llegeixes el text de la dreta posa: "Rol de l'usuari que té la clau d'inscripció d'un curs" per tant pots triar el que creguis millor: Professor editor o Professor no editor (que inclou els editors també). Depèn de com us organitzeu.
Si necessites algun aclariment, demana'l sense problemes!

Salut i molta...

Pau!
En resposta a Pau Ferrer Ocaña

Re: Claus d'accés a usuaris

per JOSEP LLUIS TEJEDA MARTINEZ -
Moltes gràcies, Pau. Sembla que la solució ha estat directa i correcta. Certament, fins que algú ens ha indicat on havíem d'intervenir hem estat setmanes "suportant" aquest enuig. Ara ja ho sabrem.
Fins aviat