Quota de disc

Quota de disc

per Xavier Marsal Molero -
Nombre de respostes: 4

Bon dia,

El Moodle del nostre centre ens ha avisat de vegades que ens acostàvem al límit i anava fent neteges, però aquest cap de setmana i sense recordar avisos ens ha tallat la pujada de fitxers. Com que anem guardant un històric de cursos, que els posa en categories amb el nom del curs per anys, he decidit eliminar la més antiga (curs 13-14) però se'm queda pensant i no avança. Sé que potser són massa cursos de cop, però és que sinó els he d'eliminar un a un (no he trobat opció de marcar-ne 4 o 5 i eliminar-los en conjunt).

Tot i així, he provat de fer-ho un a un i alguns d'ells em donen problemes en suprimir-los: Em diu que s'ha suprimit amb èxit però apareix el missatge "No s'ha pogut trobar el registre de dades a la base de dades" i quan torno a la categoria segueix existint. És més, després de les supressions fallides actualitzo l'espai de disc ocupat al meu agora i encara augmenta.


Així doncs, els meus dubtes són:

Puc eliminar la categoria sencera?

Puc eliminar cursos per blocs?

He de justificar alguna cosa molt específica per demanar ampliació de quota? Sé que potser no cal un històric i que tot i tenir configurat el drive és difícil fer canviar hàbits a tothom i potser el carreguem una mica, però 5GB se'ns comencen a quedar curts.

Gràcies


Xavi

En resposta a Xavier Marsal Molero

Re: Quota de disc

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Xavi,

si alguns cursos donen error en eliminar-los ens hauríeu de passar els enllaços per fer-ho nosaltres. Efectivament, si no podeu eliminar directament la categoria donat que hi ha cursos que no es poden eliminar, haureu de fer-ho un per un.

Pel que fa a l'avís sobre la quota, des de fa molts dies se us està enviant aquest missatge, des del dia 6 de març que heu excedit el 100% de la quota.

De moment us hem ampliat la quota a 6GB i ja podeu pujar fitxers. Per tal de demanar una ampliació més gran de quota, l'únic que heu de tenir en compte perquè no se us denegui és que no tingueu còpies de seguretat. Podeu trobar més informació sobre com demanar-ne l'ampliació a la PMF Quina és la política de quotes dels serveis d'Àgora?

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Quota de disc

per Xavier Marsal Molero -

Hola Mònica,

Estic observant que encara que elimini cursos no decreix l'espai ocupat, sinó al contrari. Els he tret també de la paperera dins de la categoria. Cada cop que actualitzo per veure l'espai ocupat això va a pitjor?! He tret vora 30 cursos i estic ja quasi als 6GB. Deuen quedar perduts o duplicats en algun lloc?

Gràcies

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Quota de disc

per Xavier Marsal Molero -

Hola Mònica,

Estic esborrant els backups, però veig que tinc 1,76 GB a la carpeta trashdir i que seran esborrats pel cron. Així que suposo que ara es tracta d'esperar.

Si no és així, ja em diràs.

Gràcies

Xavi

En resposta a Xavier Marsal Molero

Re: Quota de disc

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Xavi,

correcte, els fitxers eliminats passen un temps pendents d'esborrar, en 24-48h haurien d'haver desaparegut de forma definitiva.

Si veus que et quedes sense espai fes una sol·licitud d'ampliació si te la farem ni que sigui de forma provisional fins que recuperis l'espai dels fitxers eliminats.

Fins ara,

Mònica