Problemes per visualitzar qualificacions

Problemes per visualitzar qualificacions

per Albert Mis Escola -
Nombre de respostes: 4

Bon dia,

El problema és el següent: quan ens trobem a la configuració del llibre de qualificacions, en algunes activitats realitzades pels alumnes, quan desplego "edita" (per aquesta activitat) m'apareixen dues opcions: "edita paràmetres" i "Oculta/Mostra", però en alguns casos només m'apareix l'opció "edita paràmetres" i no em deixa mostrar (l'activitat es queda en gris i no en vermell).

La conseqüència és que quan vaig a l'informe del qualificador, a la columna corresponent a aquesta activitat, no m'apareix tampoc la icona de l'ull, i al no poder activar-ho els alumnes no veuen la qualificació de l'activitat.

En l'exemple que us envio, l'activitat "Entrega de pràctiques UF2-NF3" permet clicar sobre "Mostra" (i es posarà en vermell), però l'activitat "Examen NF3,4,5" no permet aquesta opció.

Una altra dada és que, malgrat que al full "configuració del llibre de qualificacions" apareixen en gris, al tema on es van fer les activitats, aquestes apareixen visibles (en vermell).

Finalment potser també és important saber que a l'apartat "paràmetres de les qualificacions del curs" tinc activada l'opció "mostra els totals incloent els elements ocults".

Gràcies,


Fitxer adjunt problemes-visualització-qualificacions.jpg
En resposta a Albert Mis Escola

Re: Problemes per visualitzar qualificacions

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Albert,

proveu a ocultar la categoria sencera i tornar-la a fer visible a veure si així torna a aparèixer l'opció a les tasques. En cas que no funcioni, ens hauríeu de passar l'URL del curs en qüestió per poder-ho revisar.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Problemes per visualitzar qualificacions

per Albert Mis Escola -

Hola Mònica,

Gràcies per la suggerència, però ho he provat sense resultat. No ha canviat res.

Us passo la URL a veure si aconseguiu treure'n l'entrellat.

Salutacions i gràcies,

http://agora.xtec.cat/iesmarti-i-pol/moodle/grade/report/grader/index.php?id=1743


En resposta a Albert Mis Escola

Re: Problemes per visualitzar qualificacions

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Albert,

ja hem vist on està el problema.

Si editeu el qüestionari i aneu a les opcions de revisió han d'estar marcades les opcions de "Després que es tanqui el qüestionari", en concret, l'opció "Punts".


Si reviseu els qüestionaris veureu que en els que es mostren està així.

Us hem deixat visible el qüestionari que surt a la captura de pantalla que vau adjuntar. La resta no els hem tocat per si encara no s'han de veure.

Fins ara,

Mònica