403 Forbidden

403 Forbidden

per CARMELO RAMIREZ GARCIA -
Nombre de respostes: 9

No sé si algú li passa, però a mí molt sobint. Estàs treballant a casa, preparant alguna feina i quan intentes desar el que has fet:

Forbidden

You don't have permission to access /iesjaumealmera/moodle/course/modedit.php on this server.

Això em passa quan entro com a professor, quan entro com a administrador, quan els alumnes estan intentant lliurar una feina ... Però a vegades no, a vegades tot funciona.

Algú sap que passa?
No hi ha millor forma d'abandonar una plataforma i un projecte que sentir que perds el temps i la teva feina constantment. I això és el que m'està passant a mí.

Carmel Ramírez
En resposta a CARMELO RAMIREZ GARCIA

Re: 403 Forbidden

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Carmel!
Per poder-te ajudar necessitem que ens enviïs informació més concreta sobre el que intentes fer quan t'apareix aquest missatge: a quin curs t'ho has trobat, què estaves fent, en cas que fos editar un text o similar, quin text era... Algú més s'ha trobat amb aquest error concret del Forbidden? Esperem que amb la informació que ens feu arribar puguem reproduir l'error i solucionar-ho el més aviat possible!!
Quedem a l'espera de que ens feu arribar aquesta informació (el més detallada possible).
Bezos, abrasos i ànims!!!
Sara

En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: 403 Forbidden

per CARMELO RAMIREZ GARCIA -
Hola,
en moltes ocassions he observat que quan estàs treballant en la creació d'una activitat o un recurs, la connexió es talla. Així, doncs, sembla raonable escriure el contingut del recurs en un text (openoffice) i ... seleccionar i engantxa. Això, a vegades funciona i a vegades no. I quan no, et surt el famós Forbidden!
No hi ha cap fet determinant que expliqui per què en un cas et deixa fer-ho i en un altre no. Ara!, quan surt, no et deixa editar, per molt que surtis, tanquis el navegador o reinicïis l'ordenador. De fet, quan als meus alumnes els hi passa, ja els dic que apaguin l'ordinador o que facin una altra cosa, perquè el que editin en l'aula virtual és temps perdut. Sempre els hi surt i no els deixa gravar.
No té res a veure amb enllaçar contingut amb altres webs (com apunten en una altra intervenció).
A vegades estic a casa escrivint directament una expressió matemàtica (p.e. \sqrt{x^2 -2} = 2) i quan intento gravar per no perdre la feina ... Forbidden!
Altres es produeix amb un selecciona i enganxa, ...
La moraleja del cas és que he d'esborrar el recurs o activitat que estava editant perquè és impossible continuar. Últimament inclús adjunto el recurs en un pdf, però es perd l'objectiu d'integració que persegueixo.
En fin, aquesta és la situació, a veure si podeu treure el fil.
Gràcies igualment.
Carmel Ramírez
En resposta a CARMELO RAMIREZ GARCIA

Re: 403 Forbidden

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Carmel!

Moltíssimes gràcies per donar-nos informació tan detallada. Ara bé, encara tenim algun dubte que necessitem que ens resolguis per intentar localitzar-ho i solucionar-ho:
  • Aquest problema sempre passa al mateix curs o a més d'un cursos del vostre espai Moodle?
  • Ens podeu facilitar el nom d'algun dels cursos on us passa?
  • Us passa tant als ordinadors del centre com des de casa o només quan accediu des de casa?
  • Quin navegador web utilitzàveu quan us ha passat (Mozilla Firefox, Explorer...)? I el sistema operatiu (Windows, Linux...)?
Bezos, abrasos i fins aviat!

Sara

P.D.: Anna, moltíssimes gràcies pel teu missatge perquè a mi també em semblava que així es pogués resoldre el problema!!
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: 403 Forbidden

per CARMELO RAMIREZ GARCIA -
Hola Sara,

Et respon per ordre:
  • Aquest problema passa a diferents cursos. Aquest any només a mí (perquè soc l'únic que està fent servir l'espai, de moment), però el curs passat a tots els cursos de matemàtiques.
  • Si accedeixes a l'espai del meu centre, agora.xtec.cat/iesjaumealmera/moodle, categoria, Matemàtiques, els tres cursos de 1r d'ESO (A, B o C).
  • Ens passa en qualsevol ordinador, tant del centre con de casa.
  • Fent servir principalment el Firefox, si bé algun alumne encara fa servir l'IE (aquest últim navegador el curs passat donava molts problemes). El sistema operatiu, principalment Windows XP. (a casa l'he provat amb Linux, concretament amb el Linpus, ja que faig servir un portàtil petit, i en una ocassió em va donar el problema)
Bé, ja veus que la causística (al menys a mí) no em condueix a enlloc!

Carmel Ramírez
En resposta a CARMELO RAMIREZ GARCIA

Re: 403 Forbidden

per Anna Sais Pi -
Hola Carmel,

això passa quan vols enllaçar, per exemple en un recurs o en una tasca , a una pàgina web que el departament considera "potencialment perillós".
No sé quins són tots els webs "proscrits", però segur que geocities ho és.
Comprova que quan vols crear un enllaç a qualsevol web que comenci amb : www.geocities.com/....... és quan et salta el FORBIDDEN
Vagi bé!

Salut i música!
Anna
En resposta a CARMELO RAMIREZ GARCIA

Re: 403 Forbidden

per Pau Ferrer Ocaña -
Hola Carmel,

Amb quin tipus d'activitat et passa? Fent servir WIRIS? Què fas exactament?

Així podrem desfer-ne l'entrellat!

Salut i...

Pau!
En resposta a Pau Ferrer Ocaña

Re: 403 Forbidden

per CARMELO RAMIREZ GARCIA -
Hola Pau, això passa en dues situacions, quan redacto un recurs (la majoria de les vegades desprès de fer servir un retalla i enganxa i tant si és una pàgina de text com si és redactar una pàgina web, sí que és veritat que pot influir que hi hagi fòrmules matemàtiques en format Latex)o contestant una activitat en línea (normalment els alumnes). Salut i fins aviat, Carmel
En resposta a CARMELO RAMIREZ GARCIA

Re: 403 Forbidden

per Pau Ferrer Ocaña -
Hola Carmel,

no aconsegueixo reproduir el teu error, he provat de fer recursos en latex, copiat i enganxant, copiant i enganxant latex, de tot. I no em surt el "Forbidden". Estic pensant que potser es cosa de servidors, llavors:
  • Et passa des d'algun ordinador en concret?
  • Et passa des de casa?
  • Només des de l'escola?
  • A tot arreu?
Si et passa a tot arreu et demano que em diguis encara més exactament què fas: per exemple, vaig al curs tal, afegeixo el recurs tal i introdueixo el text tal després li dono al botó que posa tal.

Sé que és pesat però serà la millor manera.

Salut!!!

Pau