Qüestionari pren el temps del primer alumne.

Qüestionari pren el temps del primer alumne.

per Josep Maria Viñolas Auquer -
Nombre de respostes: 3
Hola,

Acabem de passar un qüestionari de 10 preguntes a 30 alumnes amb un temporitzador de 50 minuts. Ja havíem realitzat la mateixa operació la setmana passada amb dos grups de 30 alumnes i no hi va haver problema.

Avui el problema ha estat que el primer alumne que ha iniciat el qüestionari ha començat a fer córrer el temps de tots els alumnes que començaven després. És a dir, que si entre el primer alumne que ha iniciat el qüestionari i l'últim en iniciar-lo han passat 15 minuts, aquest últim alumne ja començava amb 35 minuts (50 -15 minuts que ja havien transcorrregut).

No sé exactament com s'ho fa el Moodle per establir el temporitzador individual per a cada alumne, però sospito que hi pot intervenir l'adreça IP i no sé si s'ha fet algun canvi que ha pogut afectar això o bé senzillament és un bug del sistema.

Tant bon punt tingui més informació ja us ho faré saber.

Salutacions.
En resposta a Josep Maria Viñolas Auquer

Re: Qüestionari pren el temps del primer alumne.

per Pau Ferrer Ocaña -
Hola Josep!

Vaja... no he trobat cap error de Moodle relacionat, és molt estrany. Se m'acudeixen dues possibles causes (no descarto de la de la IP):
1) podria ser el proxy que faci una mala passada
2) podria ser que el qüestionari es tanqués a un hora concreta i que per això es resti temps. (aquest molt menys provable)

Us ha passat més vegades? O és un problema aïllat? Si us passés més, podríeu prendre nota de com reproduir l'error? (Potser passa amb un temps determinat, o amb certes característiques...)

A veure si ho podem solucionar!

Salut i...

Pau!
En resposta a Pau Ferrer Ocaña

Re: Qüestionari pren el temps del primer alumne.

per Josep Maria Viñolas Auquer -
Hola,

No trobo tampoc informació sobre aquest problema. En el moodle que tenia muntat jo fins al curs passat em va passar una vegada també.

Avui tornem a realitzar el qüestionari amb uns 30 alumnes. He tret el temps d'inici i de fi, per si de cas, però jo tampoc crec que sigui aquest problema ja que aquest és l'intèrval que tenen per iniciar el qüestionari, no té res a veure, en principi, amb el temps que se'ls dona per a realitzar-lo.

Si es torna a repetir, us ho faré saber.

Salutacions.
En resposta a Josep Maria Viñolas Auquer

Re: Qüestionari pren el temps del primer alumne.

per Pau Ferrer Ocaña -
Moltes gràcies!
Anirà bé que si torna a passar poguessis recollir la informació necessària per poder repetir el problema i així extreure'n conclusions que ens portin a la solució.

Fins aleshores,

Salut i... força
Pau!