Service Temporarily Unavailable

Service Temporarily Unavailable

per Josep Maria Viñolas Auquer -
Nombre de respostes: 1
Hola de nou,

Acaba de repetir-se (9:09-9:10) l'error que us adjunto més avall. Aquest no sé ben bé perquè es dona, però a priori sembla que sigui un reinici del servidor.

Si s'estan aplicant canvis per tal de millorar el sistema, crec que hauríeu d'informar dels dies i hores en els quals es fan les actualitzacions i com afectaran al sistema. Ara mateix jo no sé on veure quan esteu aplicant les actualitzacions o canvis i això em genera desconfiança sobre aquesta mena d'errors, que es repeteixen sovint.

Per tal de donar confiança, hi hauria d'haver algun lloc on se'ns informi dels detalls de les accions que s'estan portant a terme i quan es realitzaran (previsió tant per vosaltres com per a nosaltres). Crec que no demano res fora de lloc ja que tot servei professional incorpora aquest tipus d'informació al client.

Salutacions.


Aquest és l'error que es repeteix tot sovint:

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.


En resposta a Josep Maria Viñolas Auquer

Re: Service Temporarily Unavailable

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Josep Maria!

Desconeixem la causa d'aquest problema concret que comentes però, tal i com ens suggereixes, intentarem programar amb temps totes les intervencions que s'hagin de fer que depenguin de nosaltres (com ara actualitzacions) per tal de poder-vos informar. Com sabeu està sent un inici de curs força dur en el que respecta als serveis (no només Àgora) que esperem podem normalitzar ben aviat!

Bezos, abrasos i fins aviat!

Sara