No puc entrar amb els usuaris al moodle.

No puc entrar amb els usuaris al moodle.

per Lluïsa Sánchez García -
Nombre de respostes: 2
Hola,
No puc entrar amb cap usuari dels que tinc a la intranet del centre al moodle, he sincronitzat els usuaris de la intranet en el mòdul del moodle.

La direcció de la web del centre és:

http://agora.xtec.cat/ceipcastelldecalafell/intranet
http://agora.xtec.cat/ceipcastelldecalafell/moodle

O també podeu entrar desde

http://xtec.cat/ceipcastelldecalafell
En resposta a Lluïsa Sánchez García

Re: No puc entrar amb els usuaris al moodle.

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Lluïsa!!

Estem intentant localitzar on està el problema. De moment hem pogut accedir al vostre espai Moodle sense problemes i hem aprofitat per actualitzar-ho. Ens podeu confirmar si vosaltres també podeu accedir directament al Moodle (és a dir, sense passar per la intranet)? Tan aviat com localitzem i solucionem el problema us ho farem saber!

Bezos, abrasos i fins aviat!
Sara
En resposta a Lluïsa Sánchez García

Re: No puc entrar amb els usuaris al moodle.

per ANTONI GINARD LLADO -
Hola Lluïsa,

Des de la intranet, amb el mòdul iw_moodle, havies configurat tots els usuaris del Moodle per entrar des de la intranet. Això vol dir els usuaris no poden entrar directament al Moodle, sinó que han d'entrar a la intranet i, des d'allà, anar al Moodle. Fins aquí tot bé.

El primer problema és que havies eliminat el bloc de la intranet que permet accedir al Moodle. Això feia que, en entrar a la intranet, els usuaris no tinguessin cap manera d'anar al Moodle. Ja tornes a tenir el bloc.

El segon problema és que, a l'administració del Moodle, havies desactivat la validació des de la base de dades externa. És a dir, per un costat tenies els usuaris configurats per entrar des de la intranet i, per l'altre, tenies aquesta via d'entrada tancada. Ja torna a estar activada la validació per base de dades externa.

Si vols que els usuaris entrin directament al Moodle sense passar per la intranet, has d'anar a la intranet, a la sincronització d'usuaris amb el Moodle, i canviar la validació per fer-la directament des del Moodle.


Salutacions,

Toni