Proxy Error

Re: Proxy Error

per Josep Maria Viñolas Auquer -
Nombre de respostes: 0
Hola Sara,

Estic d'acord amb les teves optimitzacions, ja que poden fer que el rendiment general sigui molt més bo. Però només millorarà el que fa referència a l'aprofitament de l'ample de banda, apartat del que no he vist ningú que es queixi, al menys no del vostre ample de banda si no del de la seva escola.

El problema amb el que ens trobem els professors és que es donen errors per excés d'usuaris que accedeixen a un mateix recurs, com pot ser un qüestionari de 10 preguntes. Acabo d'arribar de l'escola, on hem realitzat una enquesta a uns 30 alumnes i, tot i que no ha estat com altres vegades, a un dels 30 alumnes que realitzava l'enquesta li ha sortit el famós 'Proxy Error' a la meitat del qüestionari i l'error de System . I només parlem d'un qüestionari de 10 preguntes amb 30 alumnes.

Jo no tinc què dir al professorat, no tinc informació detallada de quins problemes hi han realment, i aquest fòrum és una simple pantalla entre nosaltres i els veritables tècnics que atenen aquestes problemàtiques. Ara per ara mirarem de tenir paciència i aportar-vos les problemàtiques que van sorgint per tal que les pogueu analitzar.

Salutacions i gràcies per l'esforç.