Problemes de seguretat (alerta)

Problemes de seguretat (alerta)

per Lluís Almor Fuster -
Nombre de respostes: 2
Hola,

Al començar la classe d'avui amb el moodle un alumne que fa unes pràctiques en un taller d'informatica ha dit que havia sentit que alguns hacker havien aconseguit les contrasenyes de "tots" els moodles. Añguns s'han alarmat perque la seva contrasenya és la mateixa del messenger. Jo he intentat tranqulitzar-los i la cosa s'ha calmat.

Però jo a l'anar a veure les qualificacions del grup i clicar a Qualificacions, m'ha sortit un qüestionari de l'escola de Capacitació agraria del Pirinei i el que és pitjo em diu que heu entrat com j s m (poso les inicials) que evidentment no sóc jo que ni estic al pirineu .

No entenc que ha passat però em sembla si mé no preocupant.

Lluís Almor
En resposta a Lluís Almor Fuster

Re: Problemes de seguretat (alerta)

per Pau Ferrer Ocaña -
Lluís!

Sobre les contrasenyes, pots estar tranquil, moodle no té cap errada de seguretat d'aquest tipus registrada, a àgora disposem de la última versió i per tant la robustesa és màxima. A més, les contrasenyes estan encriptades a la base de dades cosa que no permet llegir-les.

Respecte la segona errada, pot passar tot i que no hi ha relació amb la primera, pot venir donada pel servidor proxy de la xtec. Passarem la incidència al Departament d'Arquitectura Tecnològica, però no és greu.

Per tant, ja pots tranquil·litzar els teus alumnes perquè les contrasenyes seguiran sent secretes... ;) De totes maneres, seguirem atents!

Salut i...

Pau!