Rúbrica

Rúbrica

per MARIA DEL CARMEN RUIZ VELA -
Nombre de respostes: 3

Hola,

Tinc feta una rúbrica per una tasca, però quan he avaluat als alumnes els surt que la tasca és no apta encara que tinguin correctes tots els punts. Suposo que dec tenir alguna cosa mal configurada. Us passo l'enllaç a veure si hem podeu dir que és.

Enllaç

Gràcies



En resposta a MARIA DEL CARMEN RUIZ VELA

Re: Rúbrica

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Mamen,
el problema és que l'escala està definida a l'inrevés. Apte són 0 punts i No apte són 1 punt. Si avalues un alumne amb la rúbrica posant-li tot malament veuràs que et mostrarà un "Apte".

Com l'escala ja s'està fent servir no podràs editar-la, hauries de crear una de nova. Pots veure més informació sobre les escales aquí: https://docs.moodle.org/all/es/Escalas#Ejemplos_de_escalas

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Rúbrica

per MARIA DEL CARMEN RUIZ VELA -

Hola,

He fet un duplicat de la tasca per poder editar i no trobo que és el que de modificar. El que d'editar és la rúbrica? L'escala no crec, o no recordo, havar-la tocat mai. He mirat l'enllaç que m'has enviat, però no ho acabo d'entendre.

T'envio l'enllaç del duplicat de la tasca: enllaç

Gràcies

En resposta a MARIA DEL CARMEN RUIZ VELA

Re: Rúbrica

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Mamen,

el problema és l'escala, no la rúbrica.

L'escala es defineix com una llista ordenada de valors, que van des dels negatius als positius, separats per comes. Per exemple:

No Apte, Apte
La vostra escala estava a l'inrevés.

Hem creat una escala nova "Clàssica 2" dins del curs (no servirà pet altres cursos) amb aquest varem. A l'activitat duplicada li hem posat aquesta escala nova. Prova a qualificar ara i ja veuràs com sí que funciona.

Fins ara,

Mònica