Qualificador

Qualificador

per M.carmen Portoles Montel -
Nombre de respostes: 2

Hola,


Al moodle de l'EOI Lleida http://agora-eoi.xtec.cat/eoilleida/moodle/, concretament al curs English 5 Blended Tere Cots ens trobem que tot i que la professora ha qualificat i ha donat feedback a tots els alumnes al qualificador no es veuen les notes. Jo he mirat la configuració i diria que tots els paràmetres estan correctes però no acaba de funcionar.

Us envio un document amb una sèrie de captures de pantalla que ha fet la professora. Ja ens direu què fm malament.

Moltes gràcies,

Carme Portolés



En resposta a M.carmen Portoles Montel

Re: Qualificador

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Carme,

aquesta tasca té activada l'opció "Use marking workflow" que "Si s'habilita, les avaluacions passaran per una sèrie d'estats abans de ser publicades. Això permet qualificar en múltiples passades i publicar les notes per tots els estudiants alhora."

Pel que veig tot i tenir-la activada no s'està fent servir i les tasques tenen el flux en "Not marked". Fins que aquesta opció no caviï a "Realised" no sortirà al qualificador. Hem fet la prova amb una de les trameses d'un usuari que ens ha semblat que era de proves (tt tt2) i ara ja surt la seva nota al qualificador.



A més pel que veiem a les captures que ens envieu, el professor/a que qualifica té ocultes les columnes que fan referència a això. Si les desplega, podrà canviar l'estat amb el mode qualificació ràpida.

Fins ara,

Mònica