La nostra pàgina moodle més vista

La nostra pàgina moodle més vista

per Pedro López -
Nombre de respostes: 1
Aquests dos últims dies aquesta és la pàgina més visitada del nostre estimat moodle:

Error: Database connection failed.

It is possible that the database is overloaded or otherwise not running properly.

The site administrator should also check that the database details have been correctly specified in config.php


Enviar aquest mateix missatge a l'àgora també m'ha costat la tira després de varis intents. Algú saps que està passant? Això hauria de ser un servei del que refiar-se i no estar jugant a veure si ara sí, ara no, ara sí, ara no.... Ho sento, avui m'ha fet perdre molt de temps intentant fer coses i al final tinc tota la feina per fer i una gran frustració a sobre. Sincerament, o funciona com cal o millor ens oblidem...

http://agora.xtec.cat/iespaucasals-badalona/moodle

Pedro L
En resposta a Pedro López

Re: La nostra pàgina moodle més vista

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Pedro!!

Tal i com hem comentat en altres fils d'aquest mateix fòrum estem treballant per solucionar els problemes de rendiment del servidor als que fas referència i, en principi, entre aquesta tarda i demà haurien de quedar solucionats ja que hem incorporat algunes millores al codi i a la base de dades perquè així sigui. Per tant, si a partir de demà a la tarda detecteu que els problemes persisteixen ja ens tornareu a avisar.

Disculpeu les molèsties que aquestes interrupcions us hagin pogut ocasionar!!

Bezos, abrasos i gràcies per la paciència i comprensió!!

Sara

P.D.: Per tal de facilitar el seguiment d'aquests missatges és recomanable que, abans de crear un tema nou al fòrum busqueu si algun altre ja tracta el mateix problema (com ara aquest moodle servidor agora saturat?). D'aquesta forma, els missatges que tracten un mateix problema queden al mateix fil de conversa i és més fàcil per tothom seguir les novetats.