Qualificacions de les tasques

Qualificacions de les tasques

per SERGIO SANCHEZ CALDES -
Nombre de respostes: 2

Hem observat que en la nova versió del Moodle 3.1.2 s'obre un full a l'hora de qualificar una tasca. Suposadament es visualitza el contingut de l'arxiu adjunt, però ens surt en blanc. He estat llegint els tutorials de https://docs.moodle.org/31/en/Assignment_settings i segueixo les instruccions però acaba sortint un error ("Aquest lloc té habilitada actualment l'escriptura al registre heretat. L'escriptura en aquest registre està desaconsellada. Si us plau, escriviu a un registre suportat com l'«estàndard» o l'«extern»."). Sembla ser que no tenim activats "Ghostscript" ni "Unoconv" i cal modificar el registre de l'admin.

Alguns alumnes també m'han fet arribar captures de pantalla amb errors a l'hora d'enviar arxius (com "El tipus de fitxer Document MS Word no pot ser acceptat"), però no he trobat cap menú on modificar o afegir els tipus d'arxius acceptats.

Moltes gràcies per la seva ajuda!

usuari: col-sagcoram

En resposta a SERGIO SANCHEZ CALDES

Re: Qualificacions de les tasques

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Sergio,

de moment el sistema només accepta fitxers PDF per mostrar i poder corregir/esciure-hi a sobre. Ho tenim anotat per mirar d'afegir el suport a altres tipus de fitxers com per exemple, docx, odt...

Fins ara,

Mònica