Error ID amb la restauració dels cursos

Error ID amb la restauració dels cursos

per Escola La Font -
Nombre de respostes: 1
Hola,

Hem fet les còpies de seguretat d'alguns dels cursos del Phobos i les hem pujat a l'Agora. El procés va ser molt lent i alguna cosa no va quedar bé, perquè les ID dels cursos que llistava el menú principal i les del mòdul de cursos no coincidien.

Si al bloc de Munú principal la ID era 1204, al mòdul de cursos era 124. Es a dir en totes les crides a la DB desapareixia un caracter.

Varem fer diverses proves i finalment ho hem esborrat per a veure si restaurant de nou se solucionava.

Però ara ja no podem fer res més perquè surt en pantalla una franja de color salmó amb la llegenda: "Course Module ID was incorrect"

Suposo que alguna taula de la DB deu d'haver rebut, però com que no podem accedir al PHPMyAdmin no hi podem fer res.

Ens podrieu ajudar, gràcies.

L'adreça és: http://agora.xtec.cat/ceiplafont/moodle/


En resposta a Escola La Font

Re: Error ID amb la restauració dels cursos

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Toni!

Sembla que el problema és que heu restaurat algun curs "normal" a la primera plana (perquè, per exemple, a la llista de blocs disponibles no apareixen els habituals de la Primera plana, com ara Menú principal). Ara bé, per desfer-ho desconec si hi ha alguna opció automàtica de Moodle que ho permeti fer. Una opció que us hauria de funcionar és intentar restaurar a la primera plana un curs que sigui còpia de seguretat de la primera plana també. Si necessiteu indicacions més detallades de com fer-ho ja ens avisareu!

Bezos, abrasos i sort!

Sara