Qualificacions del curs passat

Qualificacions del curs passat

per ROBERT VILABOA REGUEIRO -
Nombre de respostes: 4

Hola.

En anar a consultar els intents d'un qüestionari, m'he adonat que el nombre d'intents que indica és molt superior als intents que realment s'han fet. Sembla que encara hi consten els intents fets al curs passat.

De fet, si miro un qüestionari que encara no he obert ja hi consta un nombre d'intents, tot i que a la llista de qualificacions del qüestionari no es veu ni un intent.

Si intento modificar un qüestionari tancat (per afegir més preguntes) que vull obrir més endavant em diu que no es pot, perquè ja s'han fet intents.

Dedueixo que tot això es deu a un error meu. A inici de curs vaig esborrar tots els usuaris del curs passat. He vist en un altra fil d'aquest fòrum que cal reiniciar també el curs. Jo no ho vaig fer.

Puc fer alguna cosa per a eliminar totes les "restes estadístiques" de quedin del curs passat?

Si reinicio els cursos ara suposo que eliminaré la feina feta fins ara pels alumnes.

I per cert, com es reinicien els cursos?

Gràcies.

Robert.


En resposta a ROBERT VILABOA REGUEIRO

Re: Qualificacions del curs passat

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Robert,

des del qüestionari hauries de poder esborrar els intents que s'han fet, això sí, per editar-lo hauries d'eliminar-los tots, no només els del curs passat. Si no te'ns surts passa'ns l'enllaç al qüestionari i ens ho mirem.

Pel que fa a reiniciar cursos trobaràs el pas a pas de com fer-ho en aquest enllaç: http://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/tac/moodle2/b3_cursos/05_reiniciar. Tingues en compte que, tal com intueixes, ara ja no és recomanable fer-ho ja que el sistema t'eliminaria també usuaris i trameses d'aquest curs.

Fins ara,

Mònica


En resposta a ROBERT VILABOA REGUEIRO

Re: Qualificacions del curs passat

per JAUME JAUME ARROM -

Una cosa que funciona és fer un duplicat del qüestionari que no se't permet modificar per què ja s'han fet intents. Aleshores modifiques la còpia o duplicat on ja no hi apareixerà cap intent anterior i s'ha acabat el problema.

Per a reiniciar els cursos, fes còpia de seguretat (sense dades d'usuaris) i restaura a partir d'aquesta còpia. Pots fer una còpia de seguretat addicional si t'interessa conservar feines o notes d'usuaris anteriors.

En resposta a JAUME JAUME ARROM

Re: Qualificacions del curs passat

per ROBERT VILABOA REGUEIRO -

Hola.

gràcies per la resposta.

La solució de duplicar el qüestionari i editar-lo és el que finalment vaig fer i sembla que, ara per ara, és la millor solució.

El tema de reiniciar el curs ho tindré en compte el proper estiu.

Moltes gràcies.

Robert.