Problemes al penjar fitxers petits

Problemes al penjar fitxers petits

per Lluís Almor Fuster -
Nombre de respostes: 2
L'altre dia ja em va passar amb un fitxer pdf i avui m'està `passant amb fitxers zip de jclic.
En el cas d'avui (no recordo la mida del pdf de l'altre dia) intento pujar fitxer zip d'uns 175 k i em diu que el fitxer s'ha penjat amb éxit; però el fitxer pujat només té 5 k (la mateixa mida sempre igual que el dia del pdf). Fa algun dia vaig pujar un altre zip de jclic (i he pujat altres pdf) sense cap problema. No ho entenc. Els fitxers estan baixats de la pàgina del JCLIC. Gràcies
En resposta a Lluís Almor Fuster

Re: Problemes al penjar fitxers petits

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Lluís!
Gràcies pel teu missatge. Sembla que hi ha algun problema general relacionat amb la pujada de fitxers. Pots seguir l'evolució d'aquest problema des d'aquest altre fil del fòrum.

Aprofito també per recomanar-vos que, quan localitzeu un problema, abans de crear un tema nou al fòrum, reviseu si ja hi ha algun altre fil que tracta el mateix problema, com és el cas. D'aquesta forma ens facilitareu el seguiment de les incidències i també serà més fàcil per a vosaltres saber si es tracta d'un problema puntual que només afecta al vostre espai o d'un problema més general. Us mantindrem informats!

Bezos, abrasos i gràcies per la comprensió!
Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Problemes al penjar fitxers petits

per Lluís Almor Fuster -
Gràcies Sara,

vaig intentar, abans d'enviar el missatge, de trobar aquest fil que dius. Amb el cercador vaig posar penjar fitxers i no em va sortir res. No sé si hi algun mètode millor per trobar un tema ja obert.

Gràcies per la rapidesa de la resposta

Lluís