Com afegir usuaris nous a un curs?

Com afegir usuaris nous a un curs?

per Isabel Higueras Ruiz -
Nombre de respostes: 3
Hola Sara,

Sóc professora d'anglès de l'EOI del Prat. Tinc un curs anomenat 'EN2' al Moodle de la nostra escola. L'adreça del curs és <http://agora.xtec.cat/eoielprat/moodle/course/view.php?id=21>. Els rols que tinc assignats són 'professora editora' i 'administradora'.

Aquest curs 'EN2" ja l'editava l'any passat. Ara estic confirgurant-lo novament per tal de fer-lo servir pròximament amb dos grups d'estudiants que tinc assignats aquest any 2009-10.

1. El primer que he fet és treure del curs els usuaris de l'any passat.
2. He creat dos nous grups: E217 (2009-10) i E219 (2009-10)
3. He afegit 6 usuaris al grup E217 (2009-10). Ho he pogut fer perquè aquests sis ja eren usuaris de l'any passat (alumnes repetidors) i estaven dintre de Moodle com 'potential users'.

La pregunta és: Com puc afegir usuaris nous? No he vist la manera de fer-ho ni des 'd'Administració' ni des de cap altre lloc. Em podries dir com s'entra un nou usuari al curs EN2? M'agradaria començar a treballar amb Moodle el més aviat possible, però primer necessito tenir els alumnes dins del curs.

Moltes gràcies!


Isabel Higueras
En resposta a Isabel Higueras Ruiz

Re: Com afegir usuaris nous a un curs?

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holoo Isabel!

Per fer-ho has d'accedir a l'apartat Assignació de rols | Estudiant que trobaràs al bloc d'Admistració del curs.

Et recomanem que, per resoldre aquest tipus de dubtes consultis els materials del curs de Moodle on trobaràs aquesta i altres explicacions mooolt interessants!

Bezos, abrasos i fins aviat!

Sara

En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Com afegir usuaris nous a un curs?

per MARIA ANTONIA VARA CIFRE -
Sara jo tinc el mateix problema i la solució no està en el D204, mira els alumnes entren al curs perquè no hi ha contrasenya... fins aquí be, però no queden registrats de manera que pugui fer grups... com faig els grups... els hauré de passar jo un a un???? des de ROLS????
Abans ells entraven i quedaven registrats...com ho feim???
Gracis!
En resposta a MARIA ANTONIA VARA CIFRE

Re: Com afegir usuaris nous a un curs?

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holoo Mar!

En primer lloc moltíssimes gràcies per revisar abans de res els materials del curs 204!!! :D

Sobre el que comentes el que has de fer és crear els grups (si no ho has fet ja) i assignar una Clau d'inscripció a cadascun dels grups que serà la que hauran de fer servir els alumnes per inscriure's al curs. D'aquesta forma, quan accedeixin al curs per primera vegada ja quedaran inscrits automàticament al grup corresponent a la contrasenya que hagin utilitzat. Per altra banda també és recomanable que li assignis una contrasenya al curs (des de Paràmetres del curs del bloc d'Administració) per tal de garantir que tots els alumnes que s'inscriuen al curs acaben a un grup.

Bezos, abrasos i sort!

Sara

Fitxer adjunt agora_grups.png