Privacitat dels calendaris

Privacitat dels calendaris

per IRENE FUSTAGUERAS FARRE -
Nombre de respostes: 1

Hola,

Estic configurant els calendaris del Nodes, i vull que les agendes de reunions del professorat només siguin visibles per al professorat, o, com a mínim, només ho siguin les anotacions que s'hi hagin introduït. A la configuració del calendari Reunions he establert que la visibilitat sigui protegida amb contrasenya. Tanmateix, les anotacions es mostren igualment, i en cap moment em demana cap contrasenya. Aquí teniu l'enllaç als nostres calendaris. Teniu un exemple el dia 1 de setembre. Esclar que en la configuració del GoogleCalendar aquest calendari és públic, perquè si desmarco aquesta opció, no s'hi pot veure cap anotació.

Com puc fer, doncs, que un calendari només sigui accessible per al professorat?

A reveure,

Irene



En resposta a IRENE FUSTAGUERAS FARRE

Re: Privacitat dels calendaris

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola Irene, 

Hem apostat per Google Calendar com a sistema de calendaris degut al potencial que té (notificacions, app mòbil) i el bon grau d'ús que ja té entre els docents (agenda d'aula amb els deures). El plugin que hem instal·lat només serveix per millorar la estètica dels calendaris a Nodes i no permet calendaris privats. 

De totes maneres, sempre pots crear un calendari privat a Google Calendar i inserir el codi embed que proporciona el mateix Google a qualsevol pàgina de Nodes (pestanya text)

Els permissos (tan de visualització com d'edició) els pots configurar en el mateix Google Calendar amb el teu domini Google Apps per educació o amb XTEC. Pots definir usuaris concrets o grups d'usuaris (són grups del mateix domini Google Apps per educació).

Salutacions,
Xavi