informes jclic

informes jclic

per JOSE PABLO SAURA AGEL -
Nombre de respostes: 3
Els informes que rebo de les activitats del jclic (quan els rebo) no són correctes. Sovint els alumnes acaben una activitat i no rebo res. Quan clico sobre el boto del jclic reports, la informació és correcte, però aquesta no arriba bé al servidor agora. Us adjunto una captura de pantalla. No sé si el problema és de l'activitat del clic, o del moodle, o de agora ...
En resposta a JOSE PABLO SAURA AGEL

Re: informes jclic

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Pau!!

En principi tot hauria de funcionar sense problemes. Per tal de fer algunes proves i intentar localitzar on pot estar l'error ens aniria molt bé que ens indiquis l'adreça del teu centre i així com algun dels cursos i activitats concretes on t'has trobat amb aquest problema.

Bezos, abrasos i fins aviat!

Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: informes jclic

per JOSE PABLO SAURA AGEL -
L'adreça és agora.xtec.cat/ceipsallaresipla/moodle, i elcurs és "english 5th level". L'activitat en qüestió és "flags" de la "starter unit". És una activitat amb un sol exercici d'associació (les banderes dels països que estudiarem aquest any). He refet l'activitat. És la que hi ha a continuació (Countries and flags). Ara té tres activitats (la última bastant ridícula), però és que vaig estar fent proves el cap de setmana, i hem va semblar que normalment, malgrat que al jclic report tenia els resultats de les activitats fetes, l'informe no és transmetia al servidor agora fins que no s'iniciava un altre exercici avaluable. No sé si és cert, o una sensació meva, però avui a classe hem fet l'activitat i sembla que ara han arribat els informes. No obstant, només observo els informes quan clico sobre l'activitat, però en canvi no apareixen a l'apartat qualificacions...

Pau Saura

AREVEURE
En resposta a JOSE PABLO SAURA AGEL

Re: informes jclic

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Pau!

Moltíssimes gràcies per la informació! Gràcies al teu missatge hem detectat una errada al mòdul que intentarem corregir el més aviat possible: si no està definit el paràmetre Puntuació/activitats que cal assolir dins de l'activitat JClic no es passen les puntuacions del mòdul al qualificador de Moodle. Per tant, com a solució temporal us recomanem que fixeu un valor qualsevol a aquest paràmetre (per exemple 10). Veureu com, a partir d'aleshores, les activitats que facin els alumnes, es visualitzen correctament des del qualificador.

Sobre la transmissió de les dades dels alumnes al servidor dir-te que no hauria d'haver cap problema ja que l'applet de JClic envia aquests resultats (en el pitjor dels casos abans de tancar la finestra o canviar de pàgina). De totes formes, si veus que l'error persisteix avisa'ns que intentarem localitzar si aquesta activitat en concret té alguna errada.

Bezos, abrasos i sort!

Sara