Fòrum Àgora-INTRANET

Preservar intraweb del centre en servidor propi

Preservar intraweb del centre en servidor propi

per Mario Rico Garcia -
Nombre de respostes: 3

Hola,

Ja que aviat deixarà de funcionar, ens interessaria baixar una "còpia" de la intraweb del nostre centre de l'àgora, per poder instal·lar-la en el nostre servidor (tenim un servidor LAMP) i així , si ho considerem oportú, podríem seguir utilitzant algunes utilitats de la intraweb en local per exemple.

Suposo que hauriem d'instalar el intraweb-zikula en el servidor i després restaurar la base de dades de la còpia de seguretat.

Si fos possible fer això, us agrairia que em feu unes indicacions dels passos a seguir.

Gràcies


Mario Rico

Secretari

INS Ramon Coll i Rodés (Lloret de Mar)


En resposta a Mario Rico Garcia

Re: Preservar intraweb del centre en servidor propi

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Mario,

sí que seria possible però fer-ho no és del tot senzill i té alguna que altra implicació:

  • Heu de poder instal·lar vosaltres la Intraweb al vostre servidor, nosaltres en aquests moments no us podem donar suport per fer-ho ja que, com es discontinua el projecte, ja no és possible dedicar esforços a actualitzacions i suport.
  • Lligat amb el primer punt també heu de tenir present que en no seguir el manteniment del projecte també us haureu d'encarregar vosaltres de les actualitzacions, sobretot les de seguretat.

Ja ens confirmareu si finalment voleu procedir a instal·lar la Intraweb a un servidor propi. Si fos així, hem d'obrir una petició a l'equip que gestiona els servidors d'Àgora per demanar que ens facin arribar les dades (base de dades i fitxers) de la vostra intranet.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Preservar intraweb del centre en servidor propi

per IRENE FUSTAGUERAS FARRE -

Hola,

Nosaltres també estem estudiant aquesta possibilitat. La veritat és que hi ha funcions de la intranet que ens eren molt útils, i estem donant voltes al tema per poder continuar fent ús d'aquestes funcions.

Havíem pensat instal·lar la intranet de zero en un servidor a part, però si podem disposar de la base de dades seria molt millor, perquè ens estalviaríem moltíssima feina, i podríem aprofitar tota la que hem fet durant anys. Som conscients de tot el que això implica a nivell de manteniment del codi, actualitzacions, seguretat, etc., però creiem que en la versió actual la intranet té encara llarga vida, i creiem que podem assumir els inconvenients d'aquesta opció.

La petició s'hauria de fer via fòrum? L'ha de fer alguna persona de la direcció?

Gràcies,

Irene


En resposta a IRENE FUSTAGUERAS FARRE

Re: Preservar intraweb del centre en servidor propi

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Irene,

ens podeu fer arribar la petició a través de la bústia d'Àgora (agora@xtec.cat), no cal que sigui una persona de direcció qualsevol dels gestors d'Àgora serveix.

Fins ara,

Mònica