Redireccionar la web antiga a NODES

Redireccionar la web antiga a NODES

per Arnau Yague Berini -
Nombre de respostes: 6

Bon dia,

Sóc Arnau Yagüe, de l'escola Prat de la Riba d'Esplugues. Tenim dos problemes per redireccionar la web antiga a la web NODES:

Hem busca en les preguntes freqüents: "Descarregueu el fitxer 'index.htm' i modifiqueu-lo amb un editor de text com el Bloc de notes o el Gedit.
Modifiqueu els URL canviant "nomdelcentre" pel nom propi del vostre centre. Un cop tingueu el fitxer editat, connecteu per FTP amb el vostre espai web, reanomeneu el fitxer 'index.htm' actual (fent que es digui, per exemple, 'index-antic.htm') i pugeu el nou 'index.htm. Trobareu les instruccions per fer-ho en aquest enllaç"

Hem clicat l'enllaç "index.htm" i ens porta a una web que diu accés erroni al servei Àgora.

Per altra banda, el programa "WS_FTP" que fèiem servir per pujar els arxius a la web, ens demana una contrasenya que no recordem, ja que fa molt temps que no l'utilitzem. Com ho podem fer per recuperar-la.

Moltes gràcies.

En resposta a Arnau Yague Berini

Re: Redireccionar la web antiga a NODES

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Arnau,

el fitxer ens ha funcionat correctament, de totes maneres us l'adjuntem en aquest missatge.

Sobre la contrasenya haureu de trucar al SAU ja que nosaltres no tenim accés a les dades d'accés de la web estàtica del centre. Heu provat amb la contrasenya del correu del centre? normalment és aquesta la que funciona.

Fins ara,

Mònica


En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Redireccionar la web antiga a NODES

per Arnau Yague Berini -

Hola,

Quan clico l'enllaç, em surt el següent text:

ACCÉS ERRONI A UN SERVEI D'ÀGORA

No s'ha trobat l'espai al qual heu intentat accedir. Les causes més probables són que hàgiu escrit l'adreça incorrecta a la finestra del navegador o que l'espai sol·licitat no estigui operatiu.

L'adreça que heu escrit ha estat http://agora.xtec.cat/nomdelcentre/nodes

Si no ho heu fet encara, podeu sol·licitar l'alta als serveis d'Àgora des d'aquí.



Si segueixo l'enllaç per accedir als serveis àgora, no trobo la meva escola. Però nosaltres ja tenim la web en funcionament. Què hem de fer?
En resposta a Arnau Yague Berini

Re: Redireccionar la web antiga a NODES

per FRANCESC BUSQUETS BURGUERA -
Hola Arnau,

Probablement el que està passant és que el teu navegador web ha descarregat el fitxer "index.htm" que t'ha passat la Mònica i, tot seguit, ha intentat obrir-lo. Com que aquest fitxer conté el codi de redirecció, el resultat és que t'envia cap al lloc d'exemple "agora.xtec.cat/nomdelcentre", que no existeix.

Per obtenir el fitxer "index.htm" i poder editar-lo fes clic damunt l'enllaç amb el botó dret del ratolí i selecciona "Desa l'enllaç com a..." (o equivalent). Amb això podràs desar el fitxer "index.htm" al lloc que més et convingui per editar-lo després amb el bloc de notes.

En resposta a Arnau Yague Berini

Re: Redireccionar la web antiga a NODES

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Arnau,

has provat a fer clic amb el botó dret del ratolí i dir-li "Anomena i desa el contingut de l'enllaç..." o "Desa l'enllaç com a..." depenent del navegador. Segurament el problema és que el teu navegador en fer clic t'obre el fitxer i no te'l desa al teu ordinador.

Després has de fer les passes que et comenta el Francesc a l'altre missatge.

Fins ara,

Mònica