SOS ! He restaurat un curs en el moodle del lloc!

Re: SOS ! He restaurat un curs en el moodle del lloc!

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Nombre de respostes: 0
Holoo Anna!

Pel que comentes el millor que pots fer és pujar de nou els fitxers i configurar de nou la plana principal perquè torni a ser la que era. Si algun d'aquests cursos és una còpia del que teníeu fer la restauració de la primera plana no us ha de donar cap problema.

I una altra cosa : m'han fet administradora del moodle de l'insti,però la contrasenya d'accés a Àgora només la té el director.
No es pot fer qui hi pugui tenir accés (per no donar-li tant la tabarra) amb una altra contrasenya que no sigui la del centre?

El que podeu fer és assignar el rol d'administrador/a al teu usuari Moodle. D'aquesta forma quan accedeixis amb el teu nom d'usuari ja tindràs accés a tot com administradora.

Aprofitem per recomanar-te que, per resoldre aquest tipus de dubtes consultis els materials del curs de Moodle on trobaràs aquesta i altres explicacions mooolt interessants!

Bezos, abrasos i fins aviat!

Sara

P.D.: Per cert, tal i com li hem comentat també a algun altre/a company/a, si envieu missatge al fòrum no cal que també envieu incidència al SAU, és a dir, feu només una de les dues coses perquè ens sigui més fàcil processar l'allau d'incidències, comentaris i problemes que estem tenint aquestes darreres setmanes. Gràcies per la comprensió!!! :D