Els alumnes no poden veure les qualificacions ni les retroaccions

Re: Els alumnes no poden veure les qualificacions ni les retroaccions

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Nombre de respostes: 0
Holooo Anna!
Per solucionar el problema dels fitxers de backup que han desaparegut el que podeu fer és tornar-los a enviar (igual que ho vau fer l'altra vegada) i ja us els tornarem a validar.

Sobre el curs que us dóna problemes l'única solució provisional que hem trobat de moment és que restaureu de nou el curs sense dades d'usuaris a les activitats Hotpotatoes i Qüestionari (que són les que donen problemes). Pel que hem vist per les proves que hem fet la còpia de seguretat té alguna errada (perquè hem intentat restaurar-la a altres espais sense èxit) i, per aquest motiu, i com es va sobreescriure el curs original, em sap greu però és difícil (per no dir impossible) recuperar aquesta informació Trist Ja ens informareu si d'aquesta forma podeu restaurar el curs (tot i que sigui sense algunes dades d'usuaris).

Si us podem ajudar amb alguna cosa més ja ens direu. Ens aniria bé que, si trobeu alguna altra errada relacionada amb els qüestionaris i hotpotatoes (que són els que més fallen a Moodle dins d'Àgora) ens aviseu per intentar solucionar-lo el més aviat possible!!

Disculpeu les molèsties que aquestes errades us hagin pogut ocasionar.

Bezos, abrasos i sort!!

Sara