Càrrega usuaris amb dades de SAGA

Re: Càrrega usuaris amb dades de SAGA

per Albert Pérez Monfort -
Nombre de respostes: 0
Hola Francesc,

Segur que es tracta d'un problema en el format del fitxer d'importació. T'has mirat el que s'explica en els materials del curs d134 (aquesta URL canviarà aviat)? Allà hi tens el format exacte que ha de tenir el fitxer.

Observaràs que els camps han de ser de l'estil:

#,"id","nom","cognom1","cognom2","nom_u","email","contrasenya","grup"
on,

- # és un valor correlatiu que ha de començar per 1
- id ha de ser un valor diferent per cada registre. Si vols pots usar la id que et proporciona SAGA o qualsevol altre valor.
- nom, cognom1 i cognom2 els proporciona el SAGA.
- nom_u ha de ser únic per cada usuari i saga no proporciona aquest valor. Si el deixes en blanc el mateix sistema te'l suggereix.
- email no el proporciona el SAGA. Es tracta d'un valor obligatori. Si no tens el correu electrònic dels usuaris te'n pots inventar un. Per exemple: usuari@correu.dom. No facis servir adreces de l'estil usuari@xtec.cat on fas referència a dominis reals.
- contrasenya és un valor que SAGA no proporciona però que el sistema suggereix. Al final et podràs baixar un fitxer amb tots els usuaris i contrasenyes.
- grup. Si saps les identitats dels grups als quals han de pertànyer els usuaris i les poses aquí separades per una línia vertical t'estalviaràs molta feina. Per exemple 1|3|15 podrien correspondre als grups usuaris, alumnat i 1rESOA.
Tingues present que amb la configuració actual de la intranet tothom ha de pertànyer al grup usuaris.

Si bo i les orientacions que t'he donat tens dificultats torna a preguntar i miraré de donar-te més pistes.

Cordialment,

Albert